Home | SHKK
22 March 2021, Prishtine

SHKK dhe Organizata Gjermane “Help” vazhdojnë bashkëpunimin

Lexo më shumë
12 March 2021, Prishtine

Të miturit nga QEKL dhe QKML shpallen fitues me idetë e tyre kreative në “UP-SHIFT"

Lexo më shumë
09 March 2021, Prishtine

Drejtori i Unicef për Kosovë viziton Qendrën Edukative Korrektuese në Lipjan

Lexo më shumë

LAJMET E FUNDIT

INSTITUCIONET KORREKTUESE

STATISTIKA DITORE Shifrat
Numri i të denuarve 1058 persona
Numri i të pranuarve 6 persona
Numri i të liruarve 1 persona
Numri i të paraburgosurve 503 persona
Totali persona
Bëj pyetje duke plotësuar të dhënat në fushat në vijim:
Shifrat
1058 persona
6 persona
1 persona
503 persona
persona
Bëj pyetje duke plotësuar të dhënat në fushat në vijim: