3024 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

08 September 2021 Shpërndaje:

Në QKFL u realizua trajnimi i radhës me titull “Menaxhimi i Zemërimit”

Në Qendrën Korrektuese për Femra Lipjan  ka përfunduar me sukses programi rehabilitues i radhës , me titull “Menaxhimi i Zemërimit”.

Në trajnim morën pjesë pesë të paraburgosura dhe është udhëhequr nga zyrtarët për punë sociale, ndërsa certifikatat u ndanë nga udhëheqësi i kësaj qendre z. Heset Loku.

Shërbimi Korrektues i Kosovës do të vazhdoi të mbajë trajnime të tilla edhe me grupe të tjera.

Përmes këtyre aktiviteteve, SHKK synon që të ndikoi në rehabilitimin, ri-socializimin e të burgosurave dhe kthimin e tyre në shoqëri.

 

Kthehu tek lajmet