3022 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

12 December 2022 Shpërndaje:

Ministrja Haxhiu vizitoi Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë

 

Me qëllimin për tu njohur më shumë rreth punës që bëhet në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë, ministrja Haxhiu zhvilloi një takim me stafin përgjegjës të këtij dikasteri.

Ministrja Haxhiu theksoi rëndësinë që në institucionet e tilla të ketë nivel të lartë të shërbimit si dhe trajtim të plotë të zbatueshëm sipas ligjeve.

 

Kthehu tek lajmet