3021 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

03 September 2021 Shpërndaje:

FSK dhuron maska mbrojtëse dhe dezinfektues për Qendrën Korrektuese Dubravë

 

Regjimenti i dytë i Këmbësorisë së FSK-së në Istog  i dhuron donacion QK Dubravë, 6.400 maska anti covid dhe 60 dezinfektues.

Donacioni është dorëzuar nga Kapiteni i FSK-së, B. Rabushaj, ndërsa është pranuar nga Zv Drejtori i Q.K Dubrave, Arben Sejdiu dhe Koordinatorja për menaxhimin e Pandemisë në QK Dubravë – Ardita Blakaj.

 

Kthehu tek lajmet