3017 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

14 November 2022 Shpërndaje:

SHKK dhuron donacion për Klinikën e Kirurgjisë së Fëmijëve

 

Në vazhdën e aktiviteteve të punës së organizuar nëpër institucione korrektuese, Shërbimi Korrektues i Kosovës ka dhuruar donacion për Klinikën e Kirurgjisë së Fëmijëve.

Me qëllim  krijimin e një ambienti të përshtatshëm  për  fëmijët, të cilët po trajtohen në këtë klinikë janë dhuruar një tabele, dy kokërrshilte dhe pesë karrige, të cilat janë punuar nga të miturit e Qendrës Edukuese Korrektuese të Lipjanit.

Dhurimi i këtij donacioni ka për qëllim krijimin e  një ambienti të rehatshëm, komod dhe të përshtatshëm për pacientët  fëmijët të kësaj klinike.

Të miturit e QEKL-së, përveç se kanë aktivitete të ndryshme, ata zhvillojnë edhe aktivitete me të cilat shprehin talentin në punën dhe zanatet e tyre që ata zotërojnë.

Secili punim i kryer nga të miturit në punëtoritë QEKL-së, kryesisht përdoren për nevojat e qendrave korrektuese dhe atyre të paraburgimit, disa prej tyre dhurohen edhe donacion.

Kthehu tek lajmet