3016 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

27 August 2021 Shpërndaje:

QEKL pranon maska mbrojtëse nga FSK

Në Qendrën Korrektuese për të Mitur në Lipjan, Forca e Sigurisë së Kosovës dhuroi dymijë maskave mbrojtëse anti Covid-19.  

Donacionin e dhuruan oficerët e FSK-së, Shaban Kurti dhe Fidan Dema, ndërsa në emër të QKML-së u pranua nga Zëvendësdrejtori i  QEKL-se z. Fitim Bërbatovci, i cili gjatë pranimit falënderoi përzemërsisht pjesëtarët e FSK, e në veçanti Komandantin FSK për  regjionin e Gjilanit, z. Albert Kuqi, duke vlerësuar lartë kontributin e FSK në shtimin e masave mbrojtëse anti Covid -19 edhe në këtë Qendër.

Donacionet e tilla  janë të mirëseardhura për institucionet korrektuese, duke pasur parasysh situatën aktuale me Pandeminë Covid - 19 në vend

Kthehu tek lajmet