3009 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

27 October 2022 Shpërndaje:

Në QKML mbahet Koncert

Në kuadër të aktiviteteve kulturore dhe artistike brenda institucioneve korrektuese, në Qendrën Korrektuese për të Mitur Lipjan,  këngëtari, Deon Vuniqi,  mbajti koncert për të miturit e kësaj qendre.

Përfshirja e të miturve në aktivitete kulturore, të miturve u lehtëson stresin, shkarkon energjitë negative, rritë humorin, përmirëson kujtesën dhe  normalizon jetën e përditshme në qendër.

Me rastin e mbajtjes së koncertit, në shenjë falënderimi për solistin e ri, Deon Vuniqi, drejtori i Qendrës Korrektese të Lipjanit, Ali Gashi,  ndau mirënjohje.

 

Kthehu tek lajmet