2997 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

12 July 2021 Shpërndaje:

Delegacioni nga “Help Kosovo” vizitoi QKFL-në

 

 

 

 

 

Sot, Delegacioni nga “Help Kosovo” vizitoi Qendrën Korrektuese për Femra në Lipjan,
qendër kjo e cila është mbështetur me pajisje të ndryshme, si pajisje për
rrobaqepësi, kuzhinë dhe serë.

 

Kthehu tek lajmet