2992 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

24 May 2023 Shpërndaje:

Zëvendësuesi i Drejtorit të QKFL-së, Bajramaj, ka takuar Kryetaren e Gjykatës Themelore të Prishtinës, Albina Rama Shabani

Sot, Zëvendësuesi i Drejtorit të Qendrës Korrektuese për Femra në Lipjan, Dritan Bajramaj, ka pritur në takim Kryetaren e Gjykatës Themelore të Prishtinës, Albina Rama Shabani, me të cilën diskutuan lidhur me çështje të cilat ndërlidhen me punën e gjykatës dh QKFL-së.

Së bashku me kryetaren, Rama-Shabani, në vizitë ishin tre gjyqtarë dhe administratori i gjykatës.

Bajramaj mirëpriti vizitën e kryetares Rama Shabani dhe gjyqtarëve, duke e konsideruar si përkrahje për punën e mirë, me ç ‘rast para të pranishmëve prezantoi punën dhe aktivitetet të cilat po zhvillohen në këtë qendër dhe së bashku me ta panë nga afër kushtet e burgosurave, të cilat janë duke u mbajtur në këtë qendër.

Kthehu tek lajmet