2989 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

25 July 2022 Shpërndaje:

SHKK dhuron gjak për nevojat e qytetarëve

 

Sot në Drejtorinë Qendrore të Shërbimit Korrektues të Kosovës  ka filluar aksioni humanitar për dhurimin e gjakut.

Aksioni u organizuar në kuadër të bashkëpunimit në mes të Shërbimit Korrektues të Kosovës  dhe Qendrës Kombëtare për Transfuzion të Gjakut, në të cilin vullnetarisht do të dhurojnë gjak, zyrtarë të lartë, zyrtarë korrektues dhe shërbyes civilë nga të gjitha qendrat korrektuese dhe atyre të paraburgimit.

Shërbimi Korrektues i Kosovës tashmë e ka bërë traditë organizimin e aksionit humanitar për dhurimin e gjakut nëpër të gjitha institucionet korrektuese dhe ato të paraburgimit, dhe është i gatshëm për aksione të tilla edhe në të ardhmen, çdo herë kur qytetarët kanë nevojë. 

Kthehu tek lajmet