2976 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

02 June 2022 Shpërndaje:

Gashi takoi drejtorin e Byrosë për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit (INL) në Kosovë, Shawn Waddoups

 

Sot, Zëvendësuesi i Drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Korrektues të Kosovës, Sami Gashi së bashku me Zëvendësuesin e zv. Drejtorit, z. Ismail Dibrani, pritën në takim Drejtorin e Byrosë për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit (INL) në Kosovë, Shawn Waddoups, Këshilltaren e Programit të ICITAP për Shërbimin Korrektues të Kosovës, Pamela Wallace dhe koordinatorin e programit për Shërbimin Korrektues, Nderim Gerguri.

Në takim u bisedua lidhur me thellimin dhe bashkëpunimet e mëtutjeshëm të SHKK-së dhe ICITAP-it, veçanërisht ngritjen e kapaciteteve profesionale të SHKK-së.

 

Kthehu tek lajmet