2972 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

27 April 2021 Shpërndaje:

Zëvendësministri i Drejtësisë vizitoi Burgun e Sigurisë së Lartë

 

 

 

UD Drejtori  Burgut të Sigurisë së Lartë, z. Burim Buleshkaj, priti në takim Zëvendësministrin e Drejtësisë, z. Blerim Sallahu.

 

Gjatë takimit, Buleshkaj e njoftoi nga afër Zëvendësministrin Sallahu me kërkesat dhe sfidat me të cilat  ballafaqohet Burgu i Sigurisë së Lartë.

 

Zëvendësministri Sallahu gjate vizitës se tij në BSL u zotua se Ministria e Drejtësisë do të adresojë secilën kërkesë të ngritur dhe do të ndërmarrë hapat e nevojshëm për avancimin dhe përmirësimin e institucioneve korrektuese.

Kthehu tek lajmet