2970 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

19 April 2021 Shpërndaje:

Vajzat nga QKFL kanë fituar projektin me temën “Dhuna në familje”

Në punëtorinë e titulluar  “PODIUM”, të organizuar  nga IPKO Fundation dhe Unicef, morri pjese edhe grupi i vajzave të dënuara nga Qendra Korrektuese e Femrave në Lipjan.

 

Vajzat nga Qendra Korrektuese e Femrave në Lipjan kanë fituar projektin me temën “Dhuna  në familje”.

 

Shërbimi Korrektuese i Kosovës falënderon përzemërsisht bashkëpunëtorët tanë IPKO Fondation dhe UNICEF për mbështetjen dhe përkrahjen e vazhdueshme, sepse përfshirja e të burgosurave në aktivitete dhe punëtori të tilla po ndikon fuqishëm në risocializimin dhe ri integrimin e suksesshëm të tyre në shoqëri.

Kthehu tek lajmet