2951 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

08 February 2021 Shpërndaje:

SHKK ridizajnon uniformat e reja

 

 

 

 

Sot, Shërbim Korrektues i Kosovës ka prezantuar ridizajnimin e uniformave për staf të uniformuar dhe uniformave solemne të SHKK-së.

 Uniformat u ridizajnuan nga kreatorja e mirënjohur kosovare, Blerina Kllokoqi Rugova dhe u prezantuan para të pranishmëve.

 Bazuar në analizat dhe praktikat e vendeve më të zhvilluara, dhe në konsulta me ekspertët më të mirë të fushës, u arrit në përfundimin që uniformat e reja do të jenë të veçanta, të modernizuara dhe bashkëkohore

 

Kthehu tek lajmet