2917 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

28 October 2020 Shpërndaje:

Nga Qendra Korrektuese Lipjan arratisen dy të mitur

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se sonte rreth orës 17:35, të miturit , R. S, viti i lindjes 2001 dhe A.K viti i lindjes 2003  janë arratisur nga Qendra Korrektuese Lipjan.  

 
R. S , ishte i dënuar me një vit  për veprën penale; Grabitje.   

 
A.K, ishte i dënuar me një vit  për veprën penale; Lëndim i rëndë trupor.  

 
Lidhur me rastin janë njoftuar Policia e Kosovës, ndërsa SHKK ka themeluar Komision Hetimor për të hetuar se si ka ardhur deri te arratisja. 

Kthehu tek lajmet