2914 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

20 October 2020 Shpërndaje:

Përfaqësuesit e Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas vizituan QKML-në

 

Sot, Drejtori i Qendrës Korrektuese për të Mitur Lipjan, z. Arif Beqa,  priti në takim përfaqësuesit e Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas, me të cilët diskutoi rreth ndihmës juridike falas për të burgosurit.

Përfaqësuesit e Agjencisë për Ndihme Juridike Falas, shpërndanë broshura dhe poster, përmes të cilëve do të informohen të burgosurit për mundësinë e mbrojtjes të të drejtave të tyre falas përmes këtij institucioni.

Kthehu tek lajmet