2864 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

15 July 2020 Shpërndaje:

SHKK pranon donacoin e radhës nga INL

Sot, Shërbimi Korrektues i Kosovës ka pranuar donacion nga  Byroja për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit (INL), pajisje me vlerë prej rreth 65,000 dollarësh.

SHKK tashmë ka pranuar  donacionin e radhës nga INL, 350 dyshek antizjarr, 50 radiolidhje, 1 stacion baze të radiolidhjeve dhe 76 pasqyre të sigurisë.

Me këto donacione INL po mbështetë fuqishëm reformën e zhvillimit të Shërbimit Korrektues, duke aspiruar në ndërtimin e një sistemi të avancuar, të besueshëm, efektiv dhe të vetëqëndrueshëm.

Dhurimi i këtij donacioni ka për qëllim që ta mbështes SHKK-në në rritjen e nivelit të sigurisë, përmirësimin e ambientit dhe kushteve të banimit për të burgosurit dhe  të punës brenda SHKK-së.

Kthehu tek lajmet