2856 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

23 June 2020 Shpërndaje:

BSL pranon donacion nga UNDP-ja

Burgu i Sigurisë së Lartë ka pranuar donacion nga UNDP, 200 maska mbrojtëse dhe 40 pako dorëza mbrojtëse.

U D drejtori i BSL-së, z. Burim Buleshkaj, falënderoi përfaqësuesit e UNDP-së, për mbështetjen dhe kontributin e dhënë SHKK-së në këtë kohë pandemie.

Dhurimi i këtij donacioni ka për qëllim mbrojtjen e të dënuarve dhe punonjësve të BSL-së nga Pandemia Covid-19.

 

Kthehu tek lajmet