2853 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

17 June 2020 Shpërndaje:

QKL pranon donacion nga UNMIK

Qendra Korrektuese Lipjan ka pranuar donacion nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë, UNMIK preparate dezinfektuese, 500 litra shampon për pastrimin e duarve, 300 litra dezinfektues dhe 6000 palë dorëza mbrojtëse.

Dhurimi i këtij donacioni ka për qëllim rritjen e higjienës në këtë qendër, si dhe mbrojtjen e të dënuarve dhe punonjësve të QKL-së nga Pandemia Covid-19. Një donacion i njëjtë do të dhurohet edhe për Qendrën e Paraburgimit Mitrovicë.

 

Kthehu tek lajmet