2835 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

08 May 2020 Shpërndaje:

Në QK Smrekonicë mbillen tranguj dhe domate

Në Qendrën Korrektuese të Smrekonicës, në kuadër të Njësisë Ekonomike janë mbjellë 350 rrënjë  tranguj dhe 700 rrënjë domate.

E gjithë puna është kryer nga të dënuarit  dhe është mbikëqyrur nga punonjësit e kësaj qendre.

SHKK synon që përmes angazhimit të të burgosurve në punë, të ndikohet në rehabilitimin dhe risocializimin e personave të burgosur, përveç kësaj, puna e të burgosurve brenda institucioneve korrektuese normalizon edhe jetën e përditshme në burg.

Kthehu tek lajmet