2834 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

07 May 2020 Shpërndaje:

Ministrja Haxhiu viziton QK Dubravë

Sot, Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka vizituar Qendrën Korrektuese Dubravë.

Gjatë kësaj vizite, Ministrja Haxhiu u prit nga Drejtori i Q.K Dubravë, z. Ismail Dibrani, me ç’rast u njoftua për së afërmi rreth zbatimit të planit operativ “Coronavirus”, i cili ka për qëllim parandalimin e përhapjes së Pandemisë Covid -19 në intitucione korrektuese dhe ato të paraburgimit.

Po ashtu, Ministrja Haxhiu, vizitoi edhe vendin e masakrës së Dubravës.

 

Kthehu tek lajmet