2833 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

07 May 2020 Shpërndaje:

SHKK pranon donacion nga zyra e BE-së

Sot, Shërbimi Korrektues i Kosovës ka pranuar donacion nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë 2000 maska mbrojtëse.

Dhurimi i këtij donacioni ka për qëllim mbrojtjen e të dënuarve dhe punonjësve të Shërbimit Korrektuese të Kosovës nga pandemia Covid-19.

Gjatë pranimit, Zëvendësdrejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Rasim Selmani, falënderoi përfaqësuesit e Zyrës së BE-së në Kosovë, për mbështetjen dhe donacionin e dhënë SHKK-së në këtë kohë pandemie.

Kthehu tek lajmet