2811 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

16 March 2020 Shpërndaje:

“Spitex Kosova” dhuron për SHKK-në edhe 2000 maska për ballafaqim me Covid-19

 

Me qëllim të mbrojtjes së punonjësve të Shërbimit Korrektuese të Kosovës dhe të dënuarve nga Koronavirusi Covid-19, kompania “Spitex” Kosova ka dhuruar 2000 maska kirurgjikale.

Në emër të kompanisë, Shërbimit Korrektues të Kosovës ia ka dorëzuar drejtori i "Spitex Kosova", z. Dukagjin Hysa.

Zëvendësdrejtori i Përgjithshëm i SHKK-së, z. Rasim Selmani falënderoi z. Hysa  për ndihmën dhe  kontributin që kjo kompani është duke dhënë për  të gjitha institucionet korrektuese.

 

Kthehu tek lajmet