2809 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

10 March 2020 Shpërndaje:

Dy të mitur certifikohen në lëminë e ndërtimtarisë

Në kuadër të trajnimeve profesionale që SHKK ofron për të burgosurit në Qendrën Korrektuese për të Mitur në Lipjan, sot u certifikuan 2 të mitur të kësaj qendre.

Të  miturit e kësaj qendre përfunduan më sukses trajnimin profesional dhe u certifikuan në lëminë e ndërtimtarisë.

Këto trajnime kanë për qëllim ngritjen e kapaciteteve të të burgosurve të mitur, në mënyrë që pas përfundimit të mbajtjes së dënimit të i`u krijohen mundësitë për të qenë pjesë aktive e shoqërisë. Certifikatat u ndanë nga Drejtori i QKML-së, z. Arif Beqa.

Kthehu tek lajmet