2808 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

09 March 2020 Shpërndaje:

Shoqata e Grave të SHKK-së edhe dhe ajo e Policisë së Kosovës nënshkruajn marrëveshje bashkpunimi

Në kuadër të marrëveshjeve të bashkëpunimit, të cilat Shërbimi Korrektues i Kosovës ka nënshkruar me institucione të rëndësishme, është nënshkruar edhe marrëveshja e bashkëpunimit në mes Shoqatës së Grave të SHKK-së edhe Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës. Kjo marrëveshje u arrit pas një bashkëpunimi të ndërsjellë mes të dyja shoqatave.

Kthehu tek lajmet