2789 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

10 February 2020 Shpërndaje:

SHKK suspendon dy zyrtarë korrektues

Shërbimi Korrektues i Kosovës,  njofton opinioni publik se ka ngritur komision hetimor lidhur me rastin e largimit të të dënuarit M. K.

Po ashtu, SHKK ka marr vendim për largimin e përkohshëm deri në përfundim të hetimit të dy zyrtarëve korrektues, L.R dhe B.H.

Ky vendim do të mbetet në fuqi deri në vendimin final të komisionit disiplinor.

Kthehu tek lajmet