2788 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

09 February 2020 Shpërndaje:

Nga Pavijoni Gjysmë i Hapur në Q. K Dubravë largohet një i burgosur

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se sot rreth orës 18:00,  i burgosuri M. K është larguar nga Pavijoni Gjysmë i Hapur i Qendrës Korrektuese të Dubravës. 
 
I njëjti ishte i dënuar  me shtatë muaj për veprën penale, sulm ndaj personit zyrtarë. 
 
Për rastin SHKK ka njoftuar policinë dhe menjëherë ka bërë fletërreshtimin.

Kthehu tek lajmet