2786 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

05 February 2020 Shpërndaje:

Koordinatori Nacional për Kulturë Rini dhe Sport dhuron libra për të miturit e QEKL-së

 

 

 

Sot në Qendrën Korrektuese për të Mitur në Lipjan dhe në Qendrën Korrektuese të Femrave në Lipjan , ish Koordinatori Nacional për Kulturë Rini dhe Sport, z. Rexhep Hoti me stafin e tij, ka dhuruar një sasi të librave për të miturit e kësaj.

 

Me këtë rast, drejtori QEKL-së z. Arif Beqa dhe ai i QKF-së, z. Heset Loku, e falënderuan, z. Hotin për këtë kontribut të çmueshëm dhe njëherit u dakorduan për bashkëpunim të mëtutjeshëm ne mes te dyja qendrave dhe KNKR-së edhe në fusha të tjera, të cilat kanë të bëjnë me të miturit dhe femrat.

 

Kthehu tek lajmet