Vazhdojnë Aktivitetet kulturore në Qendrën Korrektuese në Lipjan

19.11.2018.Është mbajtur sot aktiviteti kulturor i radhës në Qendrën Korrektuese në Lipjan ku për të miturit dhe të burgosurat femra gjatë këtij aktivitetit kulturor kane performuar kenget e tyre "Vëllezerit Mziu", grup i mirenjohur i kengetarëve.

Aktivitete të ngjashme kulturore do të vazhdojnë edhe ne te ardhmen ku Qendra Korrektuese në Lipjan do të ofroj mundësi të shumta aktivitetesh të ndryshme për te miturit dhe femrat e burgosura në këtë qender..

  • gplus
  • pinterest