Publikohet Lista e Kandidatëve që kanë kaluar Testin Fizik për pozitën Zyrtar Korrektues

03.12.2018. Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton se ka publikuar listën e kandidatëve të cilët kanë kaluar testin fizik të mbajtur me datë 02.12.2018, për pozitën Zyrtar Korrektues.

Lista mund të gjendet në web faqen e Shërbimit Korrektues te rubrika: Publikime/Mundësi Punësimi si dhe në faqen zyrtare të Facebook: Shërbimi Korrektues i Kosovës.

  • gplus
  • pinterest