Lista përfundimtare data dhe koha e Testit me Shkrim për Kandidatet qe kane aplikuar për Zyrtar Korrektues

07.11.2018. Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton të gjithë kandidatët të cilët kanë aplikuar për poziten e Zyrtarit Korrektues në Burgun e Sigurisë së Lartë dhe në Qendrën e Paraburgimit në Gjilan.se është Publikuar Lista përfundimtare me daten dhe kohën e testit me shkrim.

Testi me shkrim do të mbahet me 11.11.2018 (e diel) në Fakultetin Teknik, në Prishtinë. Listën me te dhenat dhe kohen e testit mund ta gjeni në menynë: Publikime/Mundësi Punësimi

  • gplus
  • pinterest