449 - Lajmet | SHKK

LAJMET

30 December 2018

SHËNOHET AKTIVITETI I RADHËS NË QENDRËN EDUKATIVO KORREKTUESE NË LIPJAN

30.12.2018. Edhe një aktivitet për fundvit është mbajtur sot në Qendrën Edukativo Korrektuese në…

Lexo më shumë

28 December 2018

Njoftim

Faza e testimit shëndetësor.  Lista e kandidateve që i janë nënshtruar intervistës me goje p&e…

Lexo më shumë

26 December 2018

EDHE NJË AKTIVITET I RËNDËSISHËM NË QENDRËN KORREKTUESE NË LIPJAN

26.12.2018. Në vazhdën e aktiviteteve të shumta të cilat janë zhvilluar në Qendrën Korrektuese …

Lexo më shumë

15 December 2018

SHËRBIMI KORREKTUES I KOSOVËS ORGANIZON TURNE SPORTIV NË FUTBOLL

15.12.2018. Nën organizimin e Shërbimit Korrektues të Kosovës, u mbajt sot turneu sportiv në futboll, ku …

Lexo më shumë

12 December 2018

Fillimi i intervistës për zyrtar korrektues

Komisioni filloi punën sot ne testin me gojë, nën monitorimin e Eulex-it, me një përkushtim te madh ndaj …

Lexo më shumë

11 December 2018

Mbahet trajnimi me temën: Abuzimi me Substanca Narkotike dhe Çështja e Shëndetit mendor

11.12.2018. Në Qendrën Edukativo Korrektuese në Lipjan, është mbatjur sot trajnimi i stafit nga Ekspert&e…

Lexo më shumë

10 December 2018

Njoftim per media

Lokacioni për intervistë për zyrtar korrektues.  Intervista për zyrtar korrektues do të mbahet ne O…

Lexo më shumë

07 December 2018

Mbahet tryeza me temë: Efikasiteti i Programeve të Rehabilitimit në Qendrat Korrektuese

07.12.2018. Në Qendrën e Konferencave ORION, në Prishtinë, është mbajtur sot tryezë e rrumbulla…

Lexo më shumë

06 December 2018

Njoftim

Lista për intervistë për Zyrtar Korrektues  Publikohet lista e kandidatve të cilët do ti nësht…

Lexo më shumë

06 December 2018

Vazhdon kontributi shkencor i përfaqësuesve të Shërbimit Korrektues të Kosovës në fushën penitensiare

06.12.2018. Në konferencën shkencore të organizuar nga Agjencioni për Ekzekutimin e Sanksioneve Penale në…

Lexo më shumë

03 December 2018

Publikohet Lista e Kandidatëve që kanë kaluar Testin Fizik për pozitën Zyrtar Korrektues

03.12.2018. Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton se ka publikuar listën e kandidatëve të cilët kan…

Lexo më shumë

03 December 2018

Mbahet testi fizik i kandidatëve të cilë kanë konkuruar për pozitën, Zyrtarë Korrektues

03.12.2018. Në sallën 1 Tetori në Prishtinë është duke u mbajtur testi fizik i kandidatëve t&eu…

Lexo më shumë

30 November 2018

Vazhdojnë aktivitetet për të miturit në Qendrën Edukativo Korrektuese në Lipjan

30.11.2018. Në vazhdën e aktiviteteve të shumta për të miturit, kësaj radhe është rea…

Lexo më shumë

29 November 2018

Shefja e EULEX-it - Alexandra Papadopoulou, viziton Shërbimin Korrektues të Kosovës

29.11.2018. Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës z. Nehat Thaçi, u takua sot …

Lexo më shumë

29 November 2018

Njoftim

Lista e kandidatëve të cilët do ti nënshtrohen testit te shkathtësive fizike me datë 02.12.2018 p&eu…

Lexo më shumë

21 November 2018

Njoftim

Rezultatet e testit me shkrim për zyrtar korrektues. Listat më të dhënat për rezultatet e testit më…

Lexo më shumë

19 November 2018

Vazhdojnë Aktivitetet kulturore në Qendrën Korrektuese në Lipjan

19.11.2018.Është mbajtur sot aktiviteti kulturor i radhës në Qendrën Korrektuese në Lipjan ku pë…

Lexo më shumë

16 November 2018

Njoftim

Njoftim per testin me shkrim te dates 11.11.2018    Njoftim. Njoftohen te gjithë kandidatet te cilët kan&eu…

Lexo më shumë

11 November 2018

Mbahet testi me shkrim për Zyrtar Korrektues

Mbahet testi me shkrim për Zyrtar Korrektues  Gjatë ditës së diele me  11.11.2018 ësht&eu…

Lexo më shumë

09 November 2018

MBAHET KONFERENCA E DYTË SHKENCORE NDËRKOMBËTARE ME TEMËN “INSTITUCIONET ARSIMORE TË SIGURISË PUBLIKE, FAKTOR KYÇ NË FORCIMIN E RENDIT DHE SIGURISË”

09.11.2018.Në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike (AKSP), me datën 07 dhe 8 nëntor 2018, ësh…

Lexo më shumë

08 November 2018

VAZHDOJNË AKTIVITETET EDUKATIVO ARSIMORE PËR TË MITURIT ME MASË INSTITUCIONALE EDUKATIVO-KORREKTUESE

08.11.2018. Për të përmbushur programet edukativo-arsimore Qendra Edukativo-Korrektuese në Lipjan, në mb&…

Lexo më shumë

08 November 2018

Njoftim Për Opinionin

08.11.2018. Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin se ka pezulluar nga Puna Zyrtarin Korrektues me inicialet S…

Lexo më shumë

07 November 2018

Lista përfundimtare data dhe koha e Testit me Shkrim për Kandidatet qe kane aplikuar për Zyrtar Korrektues

07.11.2018. Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton të gjithë kandidatët të cilët kanë aplik…

Lexo më shumë

07 November 2018

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës,merr pjesë në takimin regjional të Drejtorëve të Përgjithshëm të Administrimit të Burgjeve, në kuadër të projektit MATRA

07.11.2018 .Me ftesë të Komitetit Holandez të Helsinkut, Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrekt…

Lexo më shumë

04 November 2018

NJOFTIM PËR OPINIONIN

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin se sot me datë 04/11/2018 në ora 09,05 minuta nga Qendra Korre…

Lexo më shumë

03 November 2018

LAJMËRIM PËR KANDIDATËT QË KANË APLIKUAR PËRMES POSTES PËR POZITËN ZYRTAR KORREKTUES

03.11.2018. Shërbimi Korrektues i Kosovës lajmëron të gjithë kandidatët të cilët kanë…

Lexo më shumë

02 November 2018

Vazhdojnë aktivitetet Edukativo Arsimore për të miturit me masë institucionale Edukativo-Korrektuese.

02.11.2018. Me datë 01.11.2018, për të përmbushur programet edukativo-arsimor, Qendra Edukativo-Korrektuese n&…

Lexo më shumë

01 November 2018

NJOFTIM PËR KANDIDATËT QE KANË APLIKUAR PËR POZITËN ZYRTAR KORREKTUES

01.11.2018. Njoftohen të gjithë kandidatet të cilët kane aplikuar për pozitën Zyrtar Korrektues, sip…

Lexo më shumë

31 October 2018

Këshilltari Korrektues Don Stolworthy nga INL/CAP /SHBA dhe Ndihmës Drejtori Steve Fields nga ICITAP vizitojnë Shërbimin Korrektues të Kosovës

31.10.2018.Këshilltari Korrektues Don Stolworthy nga INL/CAP /SHBA dhe Ndihmës Drejtori Steve Fields nga ICITAP vizituan…

Lexo më shumë

22 October 2018

SHËRBIMI KORREKTUES I KOSOVËS I BASHKANGJITET DHURIMIT VULLNETAR TË GJAKUT!

22.10.2018. Shërbimi Korrektues i Kosovës në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare për Transfuzion t…

Lexo më shumë

10 October 2018

Sqarim nga Shërbimi Korrektues i Kosovës për procedurën e Aplikimit për Zyrtar Korrektues

10.10.2018. Shërbimi Korrektues i Kosovës, sqaron opinionin se të gjitha informatat në lidhje me procedurë…

Lexo më shumë

05 October 2018

Vazhdon trajnimi i Zyrtarëve Korrektues në SHBA

05.10.2018. Njëzet (20) Zyrtarë Korrektues do të trajnohen në Qendrën Ndërkombëtare Korrektuese…

Lexo më shumë

27 September 2018

Vazhdojnë aktivitetet Edukativo-arsimore për të miturit me masë Institucionale, Edukativo-Korrektuese

27.09.2018. Për të përmbushur programet edukativo-arsimore, Qendra Edukativo-Korrektuese në Lipjan, në mb…

Lexo më shumë

21 September 2018

Vazhdojnë aktivitetet edukativo arsimore për të Mitur

21.09.2018. Për të përmbushur programet edukativo-arsimore, Qendra Edukativo-Korrektuese në Lipjan, në mb…

Lexo më shumë

19 September 2018

SQARIM PËR OPINIONIN

19.09.2018. Shërbimi Korrektues i Kosovës, sqaron opinionin se vetura e cila është publikuar në portalin …

Lexo më shumë

15 September 2018

Njoftim për Opinionin

15.09.2018. Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin se sot, rreth ores 09:05 nga pavijoni ‘D”,i Qend…

Lexo më shumë

13 September 2018

Nënshkruhet Marrëveshja e bashkëpunimit në mes të SHKK dhe OJQ gjermane HELP

13.09.2018. Prishtinë. Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës z. Nehat Thaç…

Lexo më shumë

10 September 2018

Ambasadori Delawie viziton Shërbimin Korrektues të Kosovës

10.09.2018, Prishtinë. Ambasadori i SHBA-ve në Kosovë, z. Greg Delawie zyrtarisht vizitoi Sherbimin Korrektues t&eu…

Lexo më shumë

07 September 2018

Vazhdojnë trajnimet në ngritjen Profesionale

07.09.2018. Vazhdojnë trajnimet e përbashkëta, të Shërbimit të Korrektues të Kosovës ,Poli…

Lexo më shumë

04 September 2018

Formohet Shoqata e Grave të Shërbimit Korrektues të Kosovës

Prishtinë 04 Shtator 2018, Sot nga Grupi punues në Shërbimin Korrektues të Kosovës , u formua Shoqata e G…

Lexo më shumë

27 August 2018

Njoftim për Opinionin

Prishtinë, 27.08.2018 - Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin se i paraburgosuri me inicialet I.K, i lin…

Lexo më shumë

07 August 2018

Një Delegacion i Lartë i SHKK-së po qëndron në vizitë zyrtare 10 ditore në SHBA

07.08.2018. Delegacioni i Lartë i Shërbimit Korrektues të Kosovës udhëhequr nga Drejtori i Përgjiths…

Lexo më shumë

28 June 2018

Drejtori i Përgjithshëm i SHKK-së, takon Koordinatorët Kombëtar për çeshtje te ektremizmit të dhunshëm në Shqipëri dhe në Kosovë.

28.06.2018.Prishtina. Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korretues të Kosovës , z.Nehat Thaçi, u …

Lexo më shumë

27 June 2018

Drejtori i Përgjithshëm i SHKK-së takon Gjeneral Major Orr, nga Garda Kombëtare e Shtetit të IOWA-së si dhe Përfaqësues të ICITAP

27.06.2018.Prishtinë. Drejtori i Përgjithshëm I Shërbimit Korrektues të Kosovës z. Nehat Thaç…

Lexo më shumë

26 June 2018

Drejtori i Përgjithshëm i SHKK-së, takohet me Përfaqesues të Komitetit Holandez të Helsinkit

26.06.2018, Prishtinë. Drejtori I Përgjithshëm I Shërbimit Korrektues të Kosovës z. Nehat Thaç…

Lexo më shumë

30 May 2018

Komunikatë e Përbashkët për Media / Shërbimi Korrektues i Kosovës dhe Policia e Kosovës realizojnë operacion të përbashkët bastisjeje në Q.K.Dubravë

Prishtinë 30 maj 2018, Shërbimi Korrektues i Kosovës në koordinim të plotë me Policinë e Kosov&…

Lexo më shumë

21 May 2018

Sqarim për Opinionin

Prishtinë, 21.05.2018 - Shërbimi Korrektues i Kosovës, në lidhje me disa shkrime në media të shkruar…

Lexo më shumë

16 May 2018

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës z.Nehat Thaçi takohet me përfaqësues të KMDLNJ-së

16.05.2018. Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës z.Nehat Thaçi priti në …

Lexo më shumë

04 May 2018

Një vit nga hapja e Qendrës Edukativo-Korrektuese në Lipjan

04.05.2018. Sot u shënua një vjetori I hapjes së Qendrës Edukativo Korrektuese në Lipjan si njëri ng…

Lexo më shumë

02 May 2018

Parandalohet hyrja e narkotikëve ne Q.P. Lipjan

02.05.2018. Gjatë kontrollit të vizitorëve përkatësisht rrobave të sjellura nga familjari J.L pë…

Lexo më shumë

24 April 2018

Vazhdon puna praktike e Studentëve të SHKK-së në Drejtorinë Qendrore

24.04.2018, Prishtinë. Është duke vazhduar puna praktike e studentëve të vitit të katërt nga Fa…

Lexo më shumë

15 April 2018

Parandalohet hyrja e narkotikëve ne Q.K.Dubravë

15.04.2018. Në Qendrën Korrektuese në Dubravë përkatësisht në Sallën e Vizitave ësht&…

Lexo më shumë

09 April 2018

Vazhdojnë trajnimet profesionale të Stafit Korrektues të Shërbimit Korrektues të Kosovës

09.04.2018. Në kuadër të bashkëpunimit të Sherbimit Korrektues të Kosoves dhe Forcave Shumëkomb…

Lexo më shumë

05 April 2018

Të Miturit e QEK në Lipjan në Teatrin ODA

05.04.2018 Në kuadër të programeve për të miturit me masë edukuese korrektuese për riedukimin d…

Lexo më shumë

03 April 2018

Vazhdon avansimi profesional i Stafit të Shërbimit Korrektues të Kosovës

03.04.2018. Prishtinë. Në mbështetje të projektit “Rritja e mbrojtjes së të drejtave të n…

Lexo më shumë

21 March 2018

Gjyqtarë të posa emruar vizitojnë Burgun e Sigurisë së Lartë

21.03.2018. 49 gjyqtarë të posa emruar vizituan sot Burgun e Sigurisë së lartë për të u njohur …

Lexo më shumë

16 March 2018

Çertifikohen 13 Zyrtarë Korrektues për menaxhimin e të burgosurve të kategorive të ndryshme

16.03.2018.Janë çertifikuar në AKSP-Vushtrri 13 Zyrtarë Korrektues për menaxhimin e te burgosurve t&eum…

Lexo më shumë

01 March 2018

Certifikohen 21 Zyrtarë Korrektues të njësisë se reagimit të shpejt

01.03.2018. Sot u certifikuan 21 Zyrtarë Korrektues të cilët tani jane pjese e njësisë se reagimit të…

Lexo më shumë

28 February 2018

Një delegacion i lartë i Bashkimit Evropian, viziton Shërbimim Korrektues të Kosovës

28.02.2018. Ushtruesi i Detyrës së Drejtorit të Përgjithsëm të Shërbimit Korrektues të Kos…

Lexo më shumë

28 February 2018

Me vendim të Ministrit të Drejtësisë, z.Rasim Selmani emërohet Ushtrues Detyre i Drejtorit të Përgjithshëm të SHKK-së

28.02.2018. Pas pensionimit të z. Sokol Zogaj , me vendim të Ministrit të Drejtësisë z.Abelart Tahiri, u …

Lexo më shumë

13 February 2018

Forcat e Sigurisë së Kosoves vizitojnë të miturit në Qendrën Edukativo – Korrektuese dhe Qendrën Korrektuese për të Mitur në Lipjan

Lipjan: 13.02.2018 . Përfaqesuesit e FSK-se vizituan të miturit me masë edukativo-korrektuese të vendosur n&eu…

Lexo më shumë

08 February 2018

Parandalohet futja e narkotikëve në Qendrën Korrektuese në Dubravë

08.02.2018. Q.K. Dubravë. Sot në Qk.Dubravë gjatë bastisjes se vizitorit R.B. i është gjetur lë…

Lexo më shumë

29 January 2018

Parandalohet futja e narkotikëve në Qendrën Korrektuese në Dubravë

29.01.2018. Q.K.Dubravë. Dje me 28 Janar 2018, gjatë kontrollit të vizitorëvë në Qendrën Korrek…

Lexo më shumë

19 January 2018

Parandalohet futja e narkotikëve në Qendrën Korrektuese në Dubravë

19.01.2018. Dje me 18.01.2018 në Qendren Korrektuese në Dubravë është zbuluar dhe parandaluar nga Zyrtare…

Lexo më shumë