2223 - Institucionet Single | SHKK

Qendra Korrektuese në Dubravë

Ku gjendet


Në rrugën Istog-Rakosh  në kilometrin e 6-të në anën e majtë. Mund të arrihet me taksi nga Istogu apo me autobusët të cilët qarkullojnë në relacionin Istog-Rakosh dhe anasjelltas.  Nga magjistralja Pejë-Mitrovicë duhet të ktheheni në anën e majtë tek pompa e benzinës “Besa Petrol” dhe të vazhdoni për 1 km për tu kthyer në anën e djathtë gjegjësisht për të hyrë në rrugën e Burgut.

KONTAKTI

Zyrafete IMERAJ
zv. Drejtor , Qendra Korrektuese Dubravë
038 200 67831
Kthehu mbrapa