3022 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

04 September 2021 Shpërndaje:

Njoftim nga SHKK

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se sot rreth orës 10:45, nga Instituti i Psikiatrisë Forenzike është arratisur i paraburgosuri I. SH.

I njëjti është pranuar në paraburgim -IPFK më 03.09.2021, dhe akuzohet për vepren penale lendim i lehët trupor.

Aktualisht, jemi duke e bërë hetimin se si ka ardhur deri te arratisja, ndersa për rastin janë njoftuar Policine e Kosoves.

 

Kthehu tek lajmet