2993 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

30 June 2023 Shpërndaje:

Shërbimi Korrektues i Kosovës shpall Konkurs për Kadet Korrektues – 70 vende pune

Shërbimi Korrektues i Kosovës shpall Konkurs për Kadet Korrektues – 70 vende pune.

Aplikimi për pozitën e Zyrtar Korrektues fillon me datë 31.07.2023 dhe do të jetë i hapur deri më 14.08.2023, që konsiderohet si ditë e fundit e mbylljes së konkursit.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Kthehu tek lajmet