2940 - Lajmi_single | SHKK

LAJMET

30 December 2020 Shpërndaje:

Institucionet korrektuese pajisen me dyshek, batanije dhe jastëk antizjarrë

Në aspektin e trajtimit edhe të akomodimit të të burgosurve Shërbimi Korrektues i Kosovës në vazhdimësi është i përkushtuar në krijimin kushteve sa më të mira për të gjitha institucionet korrektuese.

Bazuar në këtë, institucionet korrektuese janë pajisur me dyshek, batanije dhe jastëk antizjarrë.

Shërbimi Korrektues i Kosovës, përveçse po avancon në krijimin e kushteve të të burgosurve, me mbulesat antizjarrë ka rritur edhe nivelin e sigurisë brenda institucioneve.

 

Kthehu tek lajmet