543 - Lajmet | SHKK

LAJMET

20 October 2021

ALLED 2 mbeshtetë SHKK-në në fushen e trajnimeve për aftësimin profesional brenda qendrave korrektuese

Shërbimi Korrektues i Kosovës në bashkëpunim me Projektin Austriak “Harmonizimi i Arsimit dhe i Aftë…

Lexo më shumë

17 October 2021

Arrestohen dy të burgosurit që u arratisën sot nga Qendra Korrektuese në Lipjan

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin publik, se pas letër - rreshtimit të lëshuar nga SHKK p&e…

Lexo më shumë

15 October 2021

Shoqata e Grave të Shërbimit Korrektues të Kosovës mbanë kuvendin e dytë zgjedhor

  Shoqata e Grave të Shërbimit Korrektues të Kosovës (SHGSHKK), e mbështetur nga Drejtoria e P&eu…

Lexo më shumë

08 October 2021

Ministrja e Drejtësisë takoi zyrtarët e Njësisë së Inteligjencës së SHKK-së

  Sot, Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, së bashku me Zëvendësministrin, Blerim Sallahu, t…

Lexo më shumë

06 October 2021

Gashi takon Koordinatorin Rajonal Kundër Terrorizmit për Ballkanin Perëndimor, Ancion

Zëvendësuesi i Drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Korrektuese të Kosovës, z. Ali …

Lexo më shumë

04 October 2021

SHKK fillon me lejimin e vikendeve të rregullta për të burgosurit e vaksinuar

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinioni publik se nga nesër, 05 tetor 2021, do të fillojë me lejim…

Lexo më shumë

04 October 2021

Zëvendësministri Sallahu vizitoi Burgun e Sigurisë së Lartë

Zëvendësministri i Drejtësisë, Blerim Sallahu së bashku me Këshilltarin e Lartë dhe Shefin…

Lexo më shumë

30 September 2021

Ministrja Haxhiu takoi udhëheqësit e Shërbimit Korrektues të Kosovës, drejtorët e qendrave korrektuese dhe atyre të paraburgimit

  Sot në Ministrinë e Drejtësisë u diskutua për draft-ligjin për Shërbimin Korrektues…

Lexo më shumë

27 September 2021

Në institucione korrektuese fillon viti i ri shkollor 2021/22

  Si në të gjithë vendin edhe në  institucionet korrektuese ka filluar vitit i ri shkollor 2021…

Lexo më shumë

27 September 2021

SHKK fillon me lejimin e vizitave të lira dhe vizitave familjare

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinioni publik se nga data, 28 shtator 2021, do të fillojë me lejimin e…

Lexo më shumë

23 September 2021

EULEX dhuron donacion për SHKK-në

      Sot, Shërbimi Korrektues i Kosovës në kuadër të bashkëpunimit të…

Lexo më shumë

21 September 2021

SHKK pranon donacion nga KE

    Sot në Qendrën Korrektuese të Dubravës është bërë pranimi i donacionit t&e…

Lexo më shumë

19 September 2021

Telegram Ngushëllimi

E nderuar,  Familja Berisha Me pikëllim të thellë morëm lajmin për ndarjen nga jeta të më…

Lexo më shumë

18 September 2021

Vazhdon parandalimi i kontrabandës në Q. K Dubravë

  Sot në Qendrën e Korrektuese Dubravë, oficerët korrektues kanë arritur të parandalojn&eu…

Lexo më shumë

17 September 2021

Qendra Korrektuese Dubravë parandalon futjen e kontrabandës

Në Qendrën e Korrektuese Dubravë, pas një informacioni konfidencial nga Njësiti i Inteligjencës s&eu…

Lexo më shumë

04 September 2021

Njoftim nga SHKK

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se sot rreth orës 10:45, nga Instituti i Psikiatrisë F…

Lexo më shumë

03 September 2021

FSK dhuron maska mbrojtëse dhe dezinfektues për Qendrën Korrektuese Dubravë

  Regjimenti i dytë i Këmbësorisë së FSK-së në Istog  i dhuron donacion QK Dubra…

Lexo më shumë

31 August 2021

FSK dhuron maska mbrojtëse për BSL-në

FSK ka dhuruar edhe 600 maska mbrojtëse për Burgun e Sigurisë së Lartë, me ç ‘rast zëve…

Lexo më shumë

29 August 2021

Masat e reja kundër COVID- 19 në institucione korrektuese

Shërbimi Korrektues i Kosovës në bashkëpunim me Departamentin Shëndetësor të Burgjeve, bazuar n…

Lexo më shumë

27 August 2021

QEKL pranon maska mbrojtëse nga FSK

Në Qendrën Korrektuese për të Mitur në Lipjan, Forca e Sigurisë së Kosovës dhuroi dymij&eu…

Lexo më shumë

26 August 2021

Reagim lidhur me shkrimin “Dardan Krivaqa u rrah nga të burgosurit e tjerë në paraburgim”

Shërbimi Korrektues i Kosovës, reagon lidhur me shkrimin e titulluar: “Dardan Krivaqa u rrah nga të burgosuri…

Lexo më shumë

26 August 2021

QP Prishtinë pranon donacion nga FSK

    Sot, Drejtori i Qendrës së Paraburgimit në Prishtinë, z. Isuf Iberdemaj, priti në takim…

Lexo më shumë

20 August 2021

Masat kundër COVID- 19 në institucione korrektuese

Shërbimi Korrektues i Kosovës në bashkëpunim me Departamentin Shëndetësor të Burgjeve, bazuar n…

Lexo më shumë

19 August 2021

Njoftim

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se sot rreth orës 07:45 në Qendrën e Paraburgimit…

Lexo më shumë

28 July 2021

Në QP Gjilan përfundon me sukses trajnimi rehabilitues i pesë të dënuarve

Sot, në Qendrën e Paraburgimit Gjilan ka përfunduar me sukses trajnimi rehabilitues , me titull “Menaxhimi i …

Lexo më shumë

27 July 2021

Në QKLF u përurua furra e re e bukës

Në Qendren Korrektuese për Femra Lipjan, u përurua furra e re e bukës, në përurim morën pjes&eu…

Lexo më shumë

19 July 2021

Vaksionohen të burgosurit

  Sot, në institucionet korrektuese sipas planit paraprak nga Ekipet e Njësive Shëndetësore dhe atyr…

Lexo më shumë

19 July 2021

ICPA viziton Shërbimin Korrektues të Kosovës

    Sot, në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë, Zëvendësuesi Drejtorit të P&eu…

Lexo më shumë

16 July 2021

Në Qendrën Korrektuese Dubravë janë korrë 21 ha grurë

    Në Qendrën Korrektuese Dubravë janë korrë 21 ha grurë, sasia e tërësishme …

Lexo më shumë

15 July 2021

Përfaqësuesit e ICITAP/ INL vizituan Qendrën e Paraburgimit Pejë

Sot përfaqësuesit e ICITAP/ INL vizituan Qendrën e Paraburgimit Pejë. Vizita u realizua në vazhdën …

Lexo më shumë

14 July 2021

SHKK vazhdon bashkëpunimin me OSBE-në

Sot, Zëvendësuesi Drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Korrektues të Kosovës, Rasim…

Lexo më shumë

12 July 2021

Delegacioni nga “Help Kosovo” vizitoi QKFL-në

          Sot, Delegacioni nga “Help Kosovo” vizitoi Qendrën Korrektuese pë…

Lexo më shumë

09 July 2021

Vazhdon bashkëpunimin në mes SHKK-së dhe ICITAP-it amerikan

Zëvendësuesi i Drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Korrektues të Kosovës, Rasim Se…

Lexo më shumë

08 July 2021

Shoqata e Gruas së SHKK-së mbanë punëtorinë e radhës

Shoqata e Gruas së Shërbimit Korrektues të Kosovë  ka mbajtur punëtorinë e radhës me tem&e…

Lexo më shumë

08 July 2021

Të miturit e QEKL-së dhurojnë kokërr shilte për Qendrën e Autizmit të Lipjanit

  Drejtori i Qendrës Edukative Korrektuese në Lipjan, Arif Beqa, i shoqëruar nga disa anëtarë t&e…

Lexo më shumë

17 June 2021

Shërbimi Korrektues i Kosovës vazhdon me lehtësimin e masave anticovid

  Shërbimi Korrektues i Kosovës në koordinim me Departamentin Shëndetësor të Burgjeve, bazua…

Lexo më shumë

14 June 2021

Garda Ceremoniale dhe e Nderit përfundon trajnimin

    Në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike (AKSP), Garda Ceremoniale dhe e Nderit e Shërbi…

Lexo më shumë

12 June 2021

SHKK parandalon futjen e kontrabandës në QP Prizren

    Sot rreth orës 13:10 në Qendrën e Paraburgimit në Prizren oficerët korrektues kanë…

Lexo më shumë

11 June 2021

Për të burgosurit edhe një mundësi e lehtë për të gjetur një Vend Pune

Të burgosurit e Qendrës Korrektuese në Smrekonicë përfunduan me suksese Programin “ Shkathtësi…

Lexo më shumë

11 June 2021

SHKK investon në infrastrukturën e sigurisë së Q.K Smrekonicë

    Shërbimi Korrektes i Kosovës ka  investuar në instalimin e kamerave të  sigurisë…

Lexo më shumë

11 June 2021

Parandalohet futja e kontrabandës në QP Prishtinë

      Sot, rreth orës 15:00 në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë, zyrtarët k…

Lexo më shumë

11 June 2021

INL organizon trajnim online për zyrtarët e SHKK-së

Në trajnimin e organizuar nga INL me temën “Forumi i Lidershipit Ekzekutiv, ndërtimi i shkathtësive t&eu…

Lexo më shumë

01 June 2021

Në QK Dubravë mbahet turniri në futboll të vogël

          Në kuadër të aktiviteteve rekreative dhe sportive, Qendra Korrektuese…

Lexo më shumë

28 May 2021

Në Qendrën e Paraburgimit Prishtinë parandalohet futja e substancave narkotike

Në vazhdën e luftimit të dukurive negative brenda institucioneve korrektuese, mbrëmë rreth orës …

Lexo më shumë

18 May 2021

SHKK pranon 49 detektorë statik nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës

    Shërbimi Korrektes i Kosovës ka pranuar  donacionin e radhës nga Ambasada e Shteteve të B…

Lexo më shumë

06 May 2021

Në Qendrën Korrektuese të Dubravës vazhdojnë programet për risocializimin e të burgosurve

    Në kuadër të programeve arsimore të cilat i ofron Qendra Korrektuese Dubravë, si&cced…

Lexo më shumë

05 May 2021

Parandalohet futja e kontrabandës në QP Prishtinë

  Sot, rreth orës 09:40 në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë, pas një pune intensive të…

Lexo më shumë

30 April 2021

SHKK vazhdon me zbutjen e masave mbrojtëse ndaj COVID 19

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinioni publik se nga data, 05 maj 2021, secili i burgosur do të ketë m…

Lexo më shumë

30 April 2021

NJVKB mbanë punëtori lidhur me problemet mendore tek të burgosurit

Në  koordinim me Zyrën Qendrore të SHKK-së, në hapësirat e Qendrës së Paraburgimit Pr…

Lexo më shumë

29 April 2021

Të burgosurat në Lipjan fillojnë mbjelljen pranverore

  Në Qendrën Korrektuese për Femra në Lipjan të burgosurat po vazhdojnë me rutinat dhe akt…

Lexo më shumë

27 April 2021

Zëvendësministri i Drejtësisë vizitoi Burgun e Sigurisë së Lartë

      UD Drejtori  Burgut të Sigurisë së Lartë, z. Burim Buleshkaj, priti në…

Lexo më shumë

21 April 2021

Në SHSKUK vdes një i burgosur

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se mbrëmë rreth orës 22:55 në Kliniken e Neu…

Lexo më shumë

19 April 2021

Vajzat nga QKFL kanë fituar projektin me temën “Dhuna në familje”

Në punëtorinë e titulluar  “PODIUM”, të organizuar  nga IPKO Fundation dhe Unicef, morri…

Lexo më shumë

22 March 2021

SHKK dhe Organizata Gjermane “Help” vazhdojnë bashkëpunimin

  Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçi  ka pritur…

Lexo më shumë

12 March 2021

Të miturit nga QEKL dhe QKML shpallen fitues me idetë e tyre kreative në “UP-SHIFT"

    Në punëtorinë me ndikim social “UP-SHIFT” të organizuar nga IPKO Fundation dhe…

Lexo më shumë

09 March 2021

Drejtori i Unicef për Kosovë viziton Qendrën Edukative Korrektuese në Lipjan

  Drejtori i Unicef – it për Kosovë, Murat Shahin, vizitoi Qendrën Edukative Korrektuese në Lipjan…

Lexo më shumë

04 March 2021

Në QP Prishtinë u realizua trajnimi i radhës me titull “Menaxhimi i Zemërimit”

Sot, në Qendrën e Paraburgimit  Prishtinë  ka përfunduar me sukses programi rehabilitues i radhë…

Lexo më shumë

04 March 2021

Kujdesi ndaj ambientit dhe ofrimi i sigurisë së qytetarëve i bashkon Shërbimin Korrektues të Kosovës, OJQ “ Help Kosovo" dhe Komunën e Prishtinës

Në Qendrën Korrektuese Dubravë u zhvillua takimi ndërmjet zyrtarëve të Help Kosovo, Komunës s&e…

Lexo më shumë

03 March 2021

Qendra Korrektuese Dubravë parandalon futjen e kontrabandës

      Sot, rreth orës 11: 00h në Qendrën e Korrektuese Dubravë, gjatë një bast…

Lexo më shumë

01 March 2021

SHKK nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi me OJQ “Ri- jeta”

  Sot,  U. D Zëvendësdrejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, …

Lexo më shumë

26 February 2021

Vazhdon bashkëpunimi i mirë SHKK- EULEX

  Sot në Burgun e Sigurisë së Lartë, Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues t…

Lexo më shumë

19 February 2021

Të miturit pjesë e puntorisë me ide kreative dhe inovative

  Qendra Edukative Korrektuese dhe Qendra Korrektuese për të Mitur në Lipjan vazhdojnë të ofrojn&eu…

Lexo më shumë

18 February 2021

Drejtori i NJIK prezantoi para Këshillit të Evropës planin strategjik dhe zhvillimor të Pilot Njësisë së Inteligjencës së SHKK-së

Sot, Drejtori i NJIK, z. Sami Gashi, përmes takimit Online prezantoi para Këshillit të Evropës planin strategj…

Lexo më shumë

10 February 2021

Thaçi takoi Drejtorin e Departamentit për Siguri Publike në OSBE, z. Anderson

  Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçi, priti në ta…

Lexo më shumë

29 January 2021

SHKK përmes informacioneve inteligjente parandalon kontrabandën në Qendrën Korrektuese Dubravë

      Sot, rreth orës 08: 45h në Qendrën e Korrektuese Dubravë, pas një informacioni ko…

Lexo më shumë

26 January 2021

10 të dënuar të Qendrës Korrektuese të Dubravës përfitojnë trajnim profesional për saldim me ISO certifikim

Edhe këtë vit, në kuadër  të trajnimeve profesionale, si rrjedhoje e vazhdimit të  bashk&e…

Lexo më shumë

25 January 2021

SHKK vazhdon të mbështetet nga ICITAP/INL

        Shërbimi Korrektues i Kosovës në kuadër të bashkëpunimit me Ambasa…

Lexo më shumë

22 January 2021

SHKK vazhdon me zbutjen e masave mbrojtëse ndaj COVID 19

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinioni publik se nga data, 25 janar 2021, do të filloi lejimin e vikendeve …

Lexo më shumë

30 December 2020

Institucionet korrektuese pajisen me dyshek, batanije dhe jastëk antizjarrë

Në aspektin e trajtimit edhe të akomodimit të të burgosurve Shërbimi Korrektues i Kosovës në va…

Lexo më shumë

24 December 2020

Në Burgun e Sigurisë së Lartë fillon prodhimi qeseve për mbeturina

      Shërbimi Korrektues i Kosovës në kuadër aktiviteteve të punës së organi…

Lexo më shumë

16 December 2020

Në Qendrën Korrektuese Dubravë të dënuarit po rinovojnë sallën e vizitave familjare

Në kuadër të aktiviteteve të punës së organizuar nëpër institucione korrektuese, në Q…

Lexo më shumë

15 December 2020

Shërbimi Korrektues i Kosovës dhe Shërbimi i Burgjeve Hungareze zhvilluan takim virtual për shkëmbim përvojash

Në kuadër të bashkëpunimit ndërkombëtar të Shërbimit Korrektuese të Kosovës, sot…

Lexo më shumë

14 December 2020

Në Spitalin Rajonal të Pejës vdes një i burgosur

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se sot rreth orës 05:45 në Spitalin Rajonal të Pe…

Lexo më shumë

11 December 2020

Përfundon Seminari Online i organizuar nga SHKK dhe IRZ

Në kuadër të bashkëpunimit të  Shërbimit Korrektues të Kosovës me Fondacionin Gjerman…

Lexo më shumë

06 December 2020

Në Spitalin Rajonal të Pejës vdes një i burgosur

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se mbrëmë rreth orës 22:40 në Spitalin Rajon…

Lexo më shumë

27 November 2020

SHKK shënon 21 vjetorin e themelimit

Sot, Shërbimi Korrektues i Kosovës për nder të 21-vjetorit të themelimit, duke iu përshtatur situat&…

Lexo më shumë

24 November 2020

Dy të mitur në Qendrën Korrektues për të Mitur në Lipjan po vazhdojnë studimet universitare nga kjo Qendër

Në kuadër të programeve për trajtimin e të miturve, me qëllim të rehabilitimit d…

Lexo më shumë

16 November 2020

Drejtori i Përgjithshëm i SHKK-së, z. Thaçi, priti në takim Ambasadorin e Hungarisë në Kosovë, z. Bencze

  Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Nehat Thaçi, priti në t…

Lexo më shumë

13 November 2020

Shërbimi Korrektues i Kosovës bëhet me Gardë Ceremoniale

  Duke u bazuar në autoritetin dhe në Ligjin për Ekzekutimin e Sanksioneve Penale, Drejtori i Përgjith…

Lexo më shumë

04 November 2020

Në QP Prishtinë u realizua trajnimi me titull “Menaxhimi i Zemërimit”

Sot, në Qendrën e Paraburgimit  Prishtinë  ka përfunduar me sukses programi rehabilitues, trajnimi &…

Lexo më shumë

29 October 2020

Njoftim nga SHKK

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin publik se për shkak të arratisjes së mbrëmshme t&eum…

Lexo më shumë

28 October 2020

Nga Qendra Korrektuese Lipjan arratisen dy të mitur

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se sonte rreth orës 17:35, të miturit , R. S, viti i l…

Lexo më shumë

20 October 2020

Përfaqësuesit e Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas vizituan QKML-në

  Sot, Drejtori i Qendrës Korrektuese për të Mitur Lipjan, z. Arif Beqa,  priti në takim për…

Lexo më shumë

19 October 2020

Njoftim nga SHKK

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se duke pas për bazë numrin në rritje të ras…

Lexo më shumë

09 October 2020

ICITAP/INL vazhdon ta mbështes SHKK-në

  Sot, Shërbimi Korrektues i Kosovës në kuadër të bashkëpunimit me Ambasadën Amerikane n&…

Lexo më shumë

01 October 2020

Zyrtarë të lartë të institucioneve korrektuese të Danimarkës kanë vizituar SHKK

    Zyrtarë të lartë të institucioneve korrektuese të Danimarkës…

Lexo më shumë

28 September 2020

Dy të mitur pajisen me diploma të shkollës së mesme

Sot në shkollën e Qendrës Korrektuese për të Mitur në Lipjan dy të mitur, të cilë…

Lexo më shumë

23 September 2020

Drejtori i Qendrës Korrektuese në Dubravë, z. Ismail Dibrani priti në takim, Kryetaren e Gjykatës Themelore në Prishtinë, znj. Afërdita Bytyçi

Sot, Drejtori i Qendrës Korrektuese në Dubravë, z. Ismail Dibrani priti në takim, Kryetaren e Gjykatës Th…

Lexo më shumë

22 September 2020

Në Q.K Smrekonicë ka filluar punën Autoservisi

  Në vazhdën e aktiviteteve të punës së organizuar nëpër burgje, , të burgos…

Lexo më shumë

21 September 2020

Dhjetë të burgosur kanë filluar trajnimin për Axhustator

  Në Qendrën Korrektuese Dubravë, në kuadër të bashkëpunimit në mes të Sh&eum…

Lexo më shumë

21 September 2020

Drejtori për Siguri në OSCE z. Anderson mbanë trajnim në Qendrën Korrektuese për Femra në Lipjan

Shërbimi Korrektues i Kosovës në bashkëpunim me Drejtorin për Siguri në OSCE , z. Edward Anders…

Lexo më shumë

14 September 2020

Shërbimi Korrektues i Kosovës për herë të parë mbanë takim unifikues me parterët vendorë e ndërkombëtarë për harmonizimin e planit të trajnimeve

  Sot, SHKK ka organizuar takim të përbashkët me bashkëpunëtorë INL, ICIT…

Lexo më shumë

02 September 2020

Drejtori i Përgjithshëm i SHKK-së, z. Thaçi priti në takim Kryetarin e Odës së Avokatëve, z. Ejupi

Sot, Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Nehat Thaçi, priti në taki…

Lexo më shumë

26 August 2020

Mozzik viziton Qendrën Korrektuese në Smrekonicë dhe të miturit e Qendrave Edukativo-Korrektuese në Lipjan

Në vazhdën e aktiviteteve kulturore artistike të SHKK-së, sot Rep këngëtari, Gramoz Aliu, i njohur m…

Lexo më shumë

19 August 2020

AVANCOHET SHËRBIMI KORREKTUES I KOSOVËS

Nën udhëheqjen e Shërbimi Korrektues të Kosovës, e në bashkëpunim me Ministrinë e Drejt&eu…

Lexo më shumë

18 August 2020

SHKK fillon me lejimin e vizitave të lira, vizitave familjare dhe vizitave të avokatëve

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinioni publik se nga data, 24 gusht 2020, si masa lehtësuese  mbrojt&e…

Lexo më shumë

11 August 2020

Në Q.K Dubravë u realizuar trajnimi me titull “Menaxhimi i Zemërimit”

  Sot në Qendrën Korrektuese në Dubravë, në kuadër të programit EQUIP, n&eu…

Lexo më shumë

07 August 2020

Njoftim nga Shërbimi Korrektues i Kosovës

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se sot rreth orës 07:30 në Qendrën Korrektuese Du…

Lexo më shumë

31 July 2020

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Nehat Thaçi, ka pranuar letër falënderimi nga Zëvendës-ndihmës sekretari i SHBA-së (ZNS), z. Jorgan Andrews

Përmes kësaj letre, Zëvendës-ndihmës sekretari i SHBA-së (ZNS), z.  Jorgan Andrews, ka falender…

Lexo më shumë

31 July 2020

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, vizitoi Burgun e Sigurisë së Lartë

    Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, i shoqëruar nga Kryeimami i Bashkësisë Isl…

Lexo më shumë

16 July 2020

SHKK e përkushtuar në parandalimin e kontrabandës

Në Qendrën Korrektuese Dubravë  gjatë kontrollimit  të gjërave të sjella nga familjar…

Lexo më shumë

15 July 2020

SHKK pranon donacoin e radhës nga INL

Sot, Shërbimi Korrektues i Kosovës ka pranuar donacion nga  Byroja për Çështje Ndërkombë…

Lexo më shumë

10 July 2020

Njoftim nga Shërbimi Korrektues i Kosovës

Shërbimi Korrektues i Kosovës duke kërkuar mirëkuptim nga të gjithë, njofton opinionin publik, famil…

Lexo më shumë

03 July 2020

Të dënuarit mbjellin domate, patate, fasule, lakra dhe tranguj nëpër institucione korrektuese

Pavarësisht situatës së krijuar nga pandemia në vend, në institucionet korrektuese dhe ato të parabu…

Lexo më shumë

30 June 2020

Drejtori Thaçi mori pjesë në takimin e radhës së Bordit të AKSP-së

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Nehat Thaçi, mori pjesë në…

Lexo më shumë

25 June 2020

Njoftim nga SHKK

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinion publik se sonte rreth orës 19:28 në Qendrën&…

Lexo më shumë

25 June 2020

Parandalohet futja e kontrabandës në Q.P Gjilan

Sot, rreth orës 13:00 në Qendrën e Paraburgimit në Gjilan, pas informacioneve konfidenciale, oficerët kor…

Lexo më shumë

23 June 2020

BSL pranon donacion nga UNDP-ja

Burgu i Sigurisë së Lartë ka pranuar donacion nga UNDP, 200 maska mbrojtëse dhe 40 pako dorëza mbrojt&eum…

Lexo më shumë

22 June 2020

Sulmohet Njësiti për Përcjelljen e të Burgosurve

Sot, rreth orës 13:50 në oborrin e Gjykatës Themelore në Prizren nga një grup protestuesish ësht&eum…

Lexo më shumë

20 June 2020

Njoftim nga Shërbimi Korrektues i Kosovës

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se sot rreth orës 16:40, në Qendrën Korrektuese p…

Lexo më shumë

09 June 2020

Drejtori i SHKK-së, Nehat Thaçi, takoi Ministrin e Drejtësisë, z. Selimi

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues, Nehat Thaçi, takoi Ministrin e Drejtësisë, Selimi …

Lexo më shumë

04 June 2020

Shërbimi Korrektues i Kosovës vazhdon me menynë e re të ushqimit

SHKK me qellim të sigurimit të mirëqenies fizike dhe shëndetësore të të burgosurve, ka nxjerr&e…

Lexo më shumë

02 June 2020

Të burgosurit rinovojnë Kuzhinën e QEKL-së

  Pavarësisht situatës së krijuar nga pandemia në vend, në institucionet korrektuese dhe ato të…

Lexo më shumë

26 May 2020

Njoftim nga SHKK: Menyja e ushqimore e përpilohet nga ekspertët e ushqimit

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se me qellim të sigurimit të mirëqenies fizike dh…

Lexo më shumë

26 May 2020

Njoftim nga SHKK: Lejimi i vizitave familjare për të burgosurit

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinioni publik se nga data, 01 qershor 2020, do të fillojë me hapin e r…

Lexo më shumë

22 May 2020

SHKK përmes informacioneve inteligjente godet kontrabandën në QP Prizren

Mbrëmë, rreth orës 21 :50h në Qendrën e Paraburgimit në Prizren, pas një informacioni konfidenc…

Lexo më shumë

19 May 2020

Drejtori Thaçi priti në takim Drejtorin e Departamentit për Siguri Publike në OSBE, z. Anderson

Sot, Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Nehat Thaçi, priti në taki…

Lexo më shumë

15 May 2020

Njoftim nga SHKK

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinioni publik, se nga dita e hënë do të fillojë me hapin e r…

Lexo më shumë

15 May 2020

Komisioni Parlamentar për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione vizitoi institucionet korrektuese

Sot, Komisioni Parlamentar për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione i përbe…

Lexo më shumë

08 May 2020

Në QK Smrekonicë mbillen tranguj dhe domate

Në Qendrën Korrektuese të Smrekonicës, në kuadër të Njësisë Ekonomike janë mbjel…

Lexo më shumë

07 May 2020

Ministrja Haxhiu viziton QK Dubravë

Sot, Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka vizituar Qendrën Korrektuese Dubravë. Gjatë kësaj …

Lexo më shumë

07 May 2020

SHKK pranon donacion nga zyra e BE-së

Sot, Shërbimi Korrektues i Kosovës ka pranuar donacion nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë 2000 maska mbro…

Lexo më shumë

16 April 2020

Në Spitalin Rajonal të Pejës vdes një i burgosur

Njoftim i përbashkët nga SHKK dhe Departamenti Shëndetësor i Burgjeve   Shërbimi Korrektues i…

Lexo më shumë

14 April 2020

Njoftim nga SHKK

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin publik se për shkak të shkeljes së Kodit të Etik&eum…

Lexo më shumë

11 April 2020

Njoftim nga SHKK

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se sot gjatë ditës, i burgosuri, i cili mbrëm&eum…

Lexo më shumë

11 April 2020

Nga Pavijoni Gjysmë i Hapur i Qendrës Korrektuese Dubravë largohet një i burgosur

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se mbrëmë rreth orës 23:00, i burgosuri H.T ë…

Lexo më shumë

10 April 2020

EULEX i dhuron pajisje të teknologjisë informative Shërbimit Korrektues të Kosovës

  Sot, Shërbimi Korrektues i Kosovës në kuadër të bashkëpunimit të vazhdueshëm q&e…

Lexo më shumë

07 April 2020

Sqarim nga SHKK

Shërbimi Korrektues i Kosovës sqaron opinionin publik se mbas raportimit të sotëm neper media për gjasht&…

Lexo më shumë

04 April 2020

Sqarim ndaj titullit “ Një i dyshuar me coronavirus në Burgun e Dubravës, dërgohet në Klinikë Infektive”

Sqarim lidhur me shkrimin e titulluar: “Një i dyshuar me coronavirus në Burgun e Dubravës, dërgohet n&eu…

Lexo më shumë

01 April 2020

Njoftim nga SHKK

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin publik se me Rekomandim të Departamentit Shëndetësor t&eu…

Lexo më shumë

27 March 2020

SHKK vazhdon realizimin e Planit operativ "“Corona Virus”

SHKK, sipas planit operativ “Corona Virus” , me qëllim të parandalimit të përhapjes së Pandem…

Lexo më shumë

27 March 2020

QEKL prodhn maska per mbrojtje nga Pandemia Covid 19

  Në kuadër të implementimit të Planit Operativ “Corona Virus” ,me qëllim të mbroj…

Lexo më shumë

24 March 2020

Noftim nga SHKK

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se sot gjatë ditës, të miturit me masë eduka…

Lexo më shumë

23 March 2020

Nga Qendra Edukuese Korrektuese Lipjan largohen dy të mitur me masë edukuese

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se sonte rreth orës 20:30, të miturit me masë edu…

Lexo më shumë

23 March 2020

Në Qendrën Korrektuese për Femra në Lipjan ka filluar prodhimi i maskave kirurgjikale

  Në kuadër të implementimit të Planit Operativ “Corona Virus” ,me qëllim të mbroj…

Lexo më shumë

19 March 2020

Sqarim ndaj titullit “ Shërbimi Korrektues i Kosovës shpall tender 2.2 milionë euro për cigare të burgosurit”

Sqarim lidhur me shkrimin e titulluar: “Shërbimi Korrektues i Kosovës shpall tender 2.2 milionë euro  p&…

Lexo më shumë

19 March 2020

SHKK për shkak të situatës së krijuar në vend nga shpallja e epidemisë Covid 19, mbanë takimin e parë virtual

  Sot, Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Nehat Thaçi, pë…

Lexo më shumë

16 March 2020

“Spitex Kosova” dhuron për SHKK-në edhe 2000 maska për ballafaqim me Covid-19

  Me qëllim të mbrojtjes së punonjësve të Shërbimit Korrektuese të Kosovës dhe t&eum…

Lexo më shumë

12 March 2020

Njoftim nga Shërbimi Korrektues i Kosovës

Shërbimi Korrektues i Kosovës duke kërkuar mirëkuptim nga të gjithë, njofton opinionin publik, famil…

Lexo më shumë

10 March 2020

Dy të mitur certifikohen në lëminë e ndërtimtarisë

Në kuadër të trajnimeve profesionale që SHKK ofron për të burgosurit në Qendrën Korrektues…

Lexo më shumë

09 March 2020

Shoqata e Grave të SHKK-së edhe dhe ajo e Policisë së Kosovës nënshkruajn marrëveshje bashkpunimi

Në kuadër të marrëveshjeve të bashkëpunimit, të cilat Shërbimi Korrektues i Kosovës k…

Lexo më shumë

06 March 2020

Në Qendrën Korrektuese për Femra në Lipjan, 8 marsi shënohet me koncert për të burgosurat

  Në kuadër të aktiviteteve kulturore dhe artistike, në institucionet korrektuese, për nder të…

Lexo më shumë

03 March 2020

Shërbimi Korrektuese i Kosovës i pezullon lejen e punës jashtë institucionit korrektues të burgosurit A. H

Shërbimin Korrektues i Kosovës, sot ka pezulluar lejen e punës jashtë institucionit korrektues për të…

Lexo më shumë

28 February 2020

z. Isuf Iberdemaj priti në takim Kryetaren e Gjykatës Themelore të Prishtinës, znj. Bytyçi

    Sot, Drejtori i Qendrës së Paraburgimit Prishtinë, z. Isuf Iberdemaj, priti në takim&n…

Lexo më shumë

27 February 2020

Përfundon Projekti i Binjakëzimit "Fuqizimi i Mëtutjeshëm i Shërbimit Korrektues dhe Shërbimit Sprovues në Kosovë"

  Sot, Shërbimi Korrektues i Kosovës dhe Shërbimi Sprovues i Kosovës përmbyllen Projektin e Binjak&…

Lexo më shumë

24 February 2020

Reagim lidhur me shkrimin “ I akuzuari për terrorizëm nuk u soll nga Burgu i Dubravës, dështon seanca”

Shërbimi Korrektues i Kosovës, reagon lidhur me shkrimin e titulluar: “ I akuzuari për terrorizëm nuk u …

Lexo më shumë

18 February 2020

Z. Thaçi priti në takim njoftues shefin e ri të EULEX-it, z. Wigermark

  Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Nehat Thaçi,  priti…

Lexo më shumë

18 February 2020

Kryetarja e Gjykatës Themelore në Prishtinë vizitoi BSL-në

Sot, u. d Drejtori i Burgut të Sigurisë së Lartë, z. Burim Buleshkaj, priti në takim  Kryetaren e Gj…

Lexo më shumë

18 February 2020

QK Dubravë: Promovohet romani ” Dielli brenda burgut tim”

  Në QK Dubravë është zhvilluar aktiviteti kulturor i pari i këtij lloji, me ç` rast  &…

Lexo më shumë

16 February 2020

Në BSL gjenden substanca narkotike

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton  opinionin publik se mbrëmë rreth orës 21:35 në Burgun e …

Lexo më shumë

14 February 2020

KMDLNJ : Shërbimi Korrektues i Kosovës shembull i mirë dhe pozitiv për vendet e rajonit

Shërbimi Korrektues i Kosovës, është vlerësuar si institucioni më i mirë në rajon sa i p&e…

Lexo më shumë

11 February 2020

Noftim nga SHKK

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin publik, se sot gjatë ditës pas letër rreshtimit të l…

Lexo më shumë

11 February 2020

SHKK nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Fakultetin Juridik të Mitrovicës

  U. D Zëvendësdrejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Rasim Se…

Lexo më shumë

11 February 2020

NJOFTIM

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin publik, se mbrëmë rreth orës 23: 20h pas let&eu…

Lexo më shumë

10 February 2020

KMDLNJ dhuron libra për të miturit e QEKL-së

Sot në Qendrën Korrektuese për të Mitur në Lipjan, Drejtori i Këshillit për Mbrojtjen e të…

Lexo më shumë

10 February 2020

SHKK suspendon dy zyrtarë korrektues

Shërbimi Korrektues i Kosovës,  njofton opinioni publik se ka ngritur komision hetimor lidhur me rastin e largimit …

Lexo më shumë

09 February 2020

Nga Pavijoni Gjysmë i Hapur në Q. K Dubravë largohet një i burgosur

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se sot rreth orës 18:00,  i burgosuri M. K ësht&e…

Lexo më shumë

06 February 2020

Drejtori i Përgjithshëm i SHKK-së, z. Thaçi së bashku me Ministren e Drejtësisë, znj Haxhiu vizituan Qendrën e Paraburgimit në Prizren

  Sot, Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Nehat Thaçi, …

Lexo më shumë

05 February 2020

Koordinatori Nacional për Kulturë Rini dhe Sport dhuron libra për të miturit e QEKL-së

      Sot në Qendrën Korrektuese për të Mitur në Lipjan dhe në Qendrë…

Lexo më shumë

31 January 2020

Kosova dhe Shqipëria shkëmbejnë përvojat në trajtimin e të burgosurve të dënuar për vepra penale terroriste

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Nehat Thaçi, ka pritur në takim…

Lexo më shumë

30 January 2020

SHKK me zyrtarë të certifikuar në Programin e Prokurimit Publik të Avancuar

  Instituti i Kosovës për Administrate Publike “IKAP” në Bashkëpunim me Komisionin Rregullat…

Lexo më shumë

29 January 2020

Telegram Ngushëllimi për policin, Sami Thaqi

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Nehat Thaçi, i ka dërguar teleg…

Lexo më shumë

28 January 2020

Shërbimi Korrektues i Kosovës sot ka nxjerrë menynë e re të ushqimit

  SHKK me qellim të sigurimit të  mirëqenies fizike dhe shëndetësore të të burgosu…

Lexo më shumë

27 January 2020

SHKK dhe Gjykata Themelore në Gjilan të kënaqur me bashkëpunim

  Udhëheqësi i Njësisë për Përcjelljen e të Burgosurve , Mentor Avdyli së bashku me …

Lexo më shumë

25 January 2020

Qeveria Amerikane i dhuron SHKK-së donacion me paisje për Njësinë e Inteligjencës

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Nehat Thaçi së bashku me Menaxh…

Lexo më shumë

23 January 2020

SHKK thellon bashkëpunimin e ICITAP&INL

  Sot, Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Nehat Thaçi, ka pritur …

Lexo më shumë

21 January 2020

SHKK dhuron gjak për nevojat e qytetarëve

Sot në Qendrën e Paraburgimit në Gjilan ka filluar aksioni humanitar për dhurimin e gjakut, në …

Lexo më shumë

17 January 2020

Shërbimi Korrektues me qendër gjysmë të hapur edhe në Lipjan

      Shërbimin Korrektues i Kosovës me qëllim të zbatimit të programeve për r…

Lexo më shumë

13 January 2020

Drejtori i Përgjithshëm i SHKK-së, z. Nehat Thaçi priti në takim përfaqësuesit e OSCE-së

    Sot, Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Nehat Thaçi…

Lexo më shumë

11 January 2020

Në Spitalin Rajonal të Pejës vdes një i burgosur

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se sot rreth orës 16:30, në Spitalin Rajonal të P…

Lexo më shumë

23 December 2019

Sqarim nga Shërbimi Korrektues i Kosovës

Shërbimi Korrektues i Kosovës, sqaron opinionin publik lidhur me shkrimin në disa media për keqpërdorimin…

Lexo më shumë

18 December 2019

Në QK Dubravë mbillen 3000 fidane mollë

Në Qendrën Korrektuese të Dubravës, në kuadër të Njësisë Ekonomike është ng…

Lexo më shumë

17 December 2019

SHKK prezanton hulumtimin me temën: “Ndikimi i Ambientit të Burgut në Ndryshimin e Sjelljeve të të Burgosurve, studimi i të burgosurve në Kosovë dhe Finlandë

Në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës “ Hasan Prishtina”, z Nebih Halili, nga SHKK,…

Lexo më shumë

12 December 2019

Shoqata e Grave të Shërbimit Korrektues të Kosovës mbanë kuvendin e parë vjetor

Shoqata e Grave të Shërbimit Korrektues të Kosovës, e mbështetur nga OSBE-ja, ka mbajtur  kuvendin&n…

Lexo më shumë

12 December 2019

UNICEF-i mbështetë QEKL-në

  Në QEKL, UNICEF-i në bashkëpunim me OJQ “Ipko-Foundation” për herë …

Lexo më shumë

26 November 2019

SHKK shënon njëzetvjetorin e themelimit

Sot është shënuar 20 vjetori jubilar i themelimit të Shërbimit Korrektues të Kosovës, në t…

Lexo më shumë

22 November 2019

Stafi i Shërbimit Korrektues të Kosovës vizitoi Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve të Malit të Zi

  Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Nehat Thaçi, së bashku …

Lexo më shumë

21 November 2019

SHKK me vizitë studimore në Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve në Republikën e Shqipërisë

Delegacioni i Shërbimit Korrektues, i udhëhequr nga U.D Drejtori për Siguri, z. Ilir Kelmendi, i shoqëruar nga…

Lexo më shumë

20 November 2019

Shtatë të dënuar fillojnë punën jashtë institucionit korrektues

Shërbimin Korrektues i Kosovës ka filluar zbatimin e Udhëzimit Administrativ  në Qendrën Korrektuese…

Lexo më shumë

20 November 2019

SHKK: Ekspozitë me punimet artistike dhe artizanale të të burgosurve

Sot në ndërtesën e Qeverisë, ish Pallati i Rilindjes,  për nder të shënimit të nj&eum…

Lexo më shumë

15 November 2019

SHKK dhe SHSK në Finlandë për vizitë pune

Delegacioni i Shërbimit Korrektues dhe Sprovues të Kosovës, i udhëhequr nga Zëvendësdrejtori i P&eum…

Lexo më shumë

15 November 2019

Në Lipjan hapet ekspozitë me punimet artistike dhe artizanale të të burgosurve

Sot, në Komunën e Lipjanit për nder të shënjimit të njëzetvjetorit të themelimit të S…

Lexo më shumë

14 November 2019

Vazhdon mbështetja e Qeverisë Amerikane për Shërbimin Korrektues të Kosovës

        Sot, Shërbimi Korrektues i Kosovës në kuadër të bashkëpunimit t&…

Lexo më shumë

14 November 2019

Të miturit vizitojnë Prizrenin

  Në vazhden e aktiviteteve kulturore për nder të 20 vjetorit të themelimit të SHKK-së, t…

Lexo më shumë

12 November 2019

Të burgosurit e QK Smrekonicë fituan ndaj veteranëve të Klubit Futbollistik, “KF. Vushtrria”

Sot, në vazhdën e aktiviteteve sportive për nder të shënjimit të 20 vjetorit jubilar të SHKK- s…

Lexo më shumë

12 November 2019

“Vlera Sport” e mbështet SHKK-në me pajise sportive

Sot, me rastin e shënjimit të  20 vjetorit të themelimit të Shërbimit Korrektues të Kosovë…

Lexo më shumë

11 November 2019

QK Dubravë organizoi turniri në futboll të vogël

    Për nderë  të festës 20 vjetorit jubilar të SHKK- së në Qendrë…

Lexo më shumë

11 November 2019

Vazhdojnë aktivitetet sportive për nder të 20 vjetorit

Duke vazhduar aktivitetet për  nder të njëzetvjetorit të themelimit të SHKK-së, në QK…

Lexo më shumë

08 November 2019

Për nder të 20 vjetorit të themelimit të SHKK-së zhvillohen aktivitete sportiv

  Për nder të 20 vjetorit të themelimit të SHKK-së në QKL është zhvilluar aktivitet …

Lexo më shumë

01 November 2019

Ka përfunduar trajnimi i gjashtë trajnerëve për vlerësimin e të burgosurve

Sot,  me mbështetje të Njësisë së Eulex-it dhe ekspertëve të projektit të binjakë…

Lexo më shumë

28 October 2019

Në Q. K Dubravë u mbajt turniri në futboll të vogël

Në kuadër të aktiviteteve sportive, në Qendrën Korrektuese të Dubravës u mbajt turniri i futbol…

Lexo më shumë

22 October 2019

SHKK po merr pjesë në Konferencën Rajonale për Ngritjen e Kapaciteteve Profesionale Korrektuese

Drejtori i Pilot Njësisë së Inteligjencës së Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Sami Gash…

Lexo më shumë

18 October 2019

ICITAP mbështetë SHKK-në në fushën e sigurisë

Sot, ka  përfunduar me sukses trajnimi  bazik për Inteligjencë Korrektues edhe Analizë. Trajnimi u …

Lexo më shumë

11 October 2019

Njëzet zyrtare korrektuese ndjekin trajnimin në Qendrën Ndërkombëtare për Menaxhim Korrektues të Colorados

Vazhdon përkrahja nga programi INL/ICITAP në mbështetje të ndërtimit të kapacitetit intelektual t&eu…

Lexo më shumë

11 October 2019

ICITAP/INL vazhdon mbështetjen e SHKK-së

  Në kuadër të bashkëpunimit në mes të SHKK-së dhe ambasadës amerikane, SHKK ka pran…

Lexo më shumë

04 October 2019

Drejtori i Përgjithshëm i SHKK- ës, z. Nehat Thaçi, së bashku me stafin e SHKK-së, vizituan ambasadën e re të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Nehat Thaçi, së bashku me stafi…

Lexo më shumë

03 October 2019

Në Burgun e Sigurisë së Lartë fillon prodhimi i letrës higjienike për nevojat e institucioneve korrektuese

  Shërbimi Korrektues i Kosovës ka pranuar donacion nga UNOPS-i, makina për prodhimin e letrë…

Lexo më shumë

03 October 2019

MKRS dhuruan libra për bibliotekat e SHKK-së

Sot, Zëvendësdrejtori Përgjithshëm i SHKK-së, Z. Rasim Selmani, priti në takim përfaqësues…

Lexo më shumë

03 October 2019

“Help Kosovo” vazhdon ta mbështes SHKK-në

Në kuadër të bashkëpunimit në mes të SHKK-së dhe organizatës joqeveritare “Help Koso…

Lexo më shumë

27 September 2019

Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq dhuruan donacion 366 libra shkollorë për nevojat e SHKK-së

Sot, në vazhdën e aktiviteteve mësimore dhe kulturore të Shërbimit Korrektues të Kosovës, …

Lexo më shumë

26 September 2019

Në Spitalin Rajonal të Pejës vdes një i burgosur

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se sot rreth orës 03:15, në Spitalin Rajonal të P…

Lexo më shumë

25 September 2019

Vazhdon certifikimi i të burgosurve në Q.K Dubravë

Në kuadër të programeve trajnuese për të burgosurit që ofron SHKK, në Qendrën Korrektuese …

Lexo më shumë

24 September 2019

Të burgosurit e Qendrës Korrektuese të Dubravës rinovojnë pavijonet e qendrës

Në vazhdën e aktiviteteve të punës së organizuar nëpër burgje, të burgosurit e Qendrë…

Lexo më shumë

06 September 2019

Njoftim nga Shërbimi Korrektues i Kosovës

Prishtinë, 6 shtator 2019 - Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin publik se mbrëmë rreth or&eum…

Lexo më shumë

02 September 2019

Vazhdojnë reformat në Shërbimin Korrektues të Kosovës

Në vazhdën e  reformave  të Shërbimit Korrektues të Kosovës, prej kohesh  kemi punuar…

Lexo më shumë

02 September 2019

Në Q.K Dubravë u realizuar për herë të dytë trajnimi me titull “Menaxhimi i Zemërimit”

Në Qendrën Korrektuese në Dubravë, u certifikua grupi i dytë i të dënuarve në trajnimin me…

Lexo më shumë

30 August 2019

Dhurohen libra për bibliotekat e SHKK-së

Në vazhdën e aktiviteteve mësimore dhe  kulturore të Shërbimit Korrektues të Kosovës, Drej…

Lexo më shumë

28 August 2019

ICITAP-i vazhdon mbështetjen e SHKK-së

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Nehat Thaçi, priti në takim njo…

Lexo më shumë

16 August 2019

Vazhdon trajnimi i zyrtarëve korrektues në Colorado të SHBA-së

Programi INL&ICITAP në mbështetje të ndërtimit të kapacitetit intelektual të Shërbimit Korr…

Lexo më shumë

16 August 2019

Ministri Tahiri takoi udhëheqësit e SHKK-së

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri ka takuar Drejtorin e Përgjithshëm të Shërbimit Korrektues t&e…

Lexo më shumë

14 August 2019

Të burgosurit e BSL-së prodhojnë shtretër nga druri

  Në vazhdën e aktiviteteve të punës së organizuar nëpër burgje, të mb&eum…

Lexo më shumë

10 August 2019

BSL mbështetet nga Help Kosovo

  Në kuadër të projektit “Mbështetje stabilitetit socio-ekonomik në rajonin e Ballkanit Per&e…

Lexo më shumë

02 August 2019

Të burgosurit e QKL- së ridizajnojnë uniformat për të burgosur

  Në vazhdën e aktiviteteve punuese të të burgosurve, njësia ekonomike e SHKK-së në bashk…

Lexo më shumë

30 July 2019

Certifikohen 119 oficerë korrektues të Shërbimit Korrektues të Kosovës

  Sot, në një ceremoni të organizuar nga Shërbimi Korrektues i Kosovës (SHKK) dhe Akademia e Koso…

Lexo më shumë

18 July 2019

SHKK vazhdon me aktivitete sportive

Në vazhdën e aktiviteteve sportive të SHKK-së, me mbështetje nga Caritas Kosova, në QKL u organizua …

Lexo më shumë

16 July 2019

Grupi i parë i të dënuarve të QKL-së certifikohen në trajnimin me titull “Menaxhimi i Zemërimit”

Sot, Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Nehat Thaçi, morri pjesë n…

Lexo më shumë

12 July 2019

Drejtori i Përgjithshëm i SHKK-së, z. Nehat Thaçi zgjidhet Kryesues i Bordit të AKSP-së

Bordi i Akademisë së  Kosovës për Siguri Publike mbajti  takimin e radhës, në të cili…

Lexo më shumë

09 July 2019

Drejtori i Përgjithshëm i SHKK-së, z. Nehat Thaçi, priti në takim përshëndetës Drejtoreshën e INL, znj. Tracy Whitington

    Drejtori i Përgjithshëm  i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Nehat Thaç…

Lexo më shumë

04 July 2019

Reagim nga SHKK

Shërbimi Korrektues i Kosovës reagon rreth lajmit të publikuar në  portalin, Indeksonline.net, të ti…

Lexo më shumë

30 June 2019

Fidan Hasani dhe Fitim Bërbatovci, diplomuan në QSP të North Western University

  Zëvendësdrejtori i QP Gjilan, Fidan Hasani dhe zëvendesdrejtori i QPL, Fitim Bërbatovci, diplomuan n&e…

Lexo më shumë

27 June 2019

Drejtori i Përgjithshëm i SHKK-së, z. Nehat Thaçi anëtarësohet në Shoqatën e Burgjeve të Teksasit

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Z. Nehat Thaçi, përmes një le…

Lexo më shumë

25 June 2019

Dy instruktorë dhe dhjetë të burgosur janë pajisur me ISO certifikim për saldim

Në kuadër të projektit, “Mbështetje stabilitetit socio-ekonomik në rajonin e Ballkanit Perëndi…

Lexo më shumë

24 June 2019

Të burgosurit e Q. P Mitrovicë kanë punuar njëqind karrige dhe tavolina

  Në vazhdën e aktiviteteve të punës së organizuar nëpër burgje, të burgos…

Lexo më shumë

21 June 2019

Heset Morina shpallet Sherbyes Civil i Dalluar

Në ditë ndërkombëtare të shërbimit civil, Heset Morina, Zyrtar i Lartë Ligjor është s…

Lexo më shumë

21 June 2019

Shërbimi Korrektues i Kosovës i bashkohet Shoqatës Ndërkombëtare Korrektuese dhe Burgjeve

    Sot, Shërbimi Korrektues i Kosovës ka bërë një hap tjetër të rëndës…

Lexo më shumë

17 June 2019

SHKK suspendon zyrtarin korrektues

Shërbimi Korrektues i Kosovës,  pas njoftimit nga policia e Kosovsë se zyrtari korrektues me inicialet R. G &e…

Lexo më shumë

14 June 2019

Në Spitalin Rajonal të Pejës vdes një i burgosur

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se sot në Spitalin Rajonal të Pejës, ka ndër…

Lexo më shumë

06 June 2019

Reagim nga SHKK

Shërbimi Korrektues i Kosovës reagon rreth dezinformoftës të publikuar në disa media, me titull: “R…

Lexo më shumë

14 May 2019

Shoqata e grave të SHKK-së, ka realizuar vizitë studimore në Suedi

  Gjatë kësaj vizite, zyrtaret e SHKK-së u takuan me përfaqësuesit e Burimeve Njerëzore dhe me…

Lexo më shumë

09 May 2019

Noftim nga SHKK

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se me datë 09 maj 2019, rreth orës 08:50, sipas inform…

Lexo më shumë

30 April 2019

Intervista e z.Nehat Thaçi-Drejtor i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës në emisionin Puls në Ktv

Intervistën  me  z.Nehat Thaçi mund ta gjeni këtu:  https://www.youtube.com/watch?v=TQcd1fIPi18&a…

Lexo më shumë

27 April 2019

Vazhdon trajnimi i Zyrtarëve Korrektues në Colorado të SHBA-së

Pas marreveshjes së bashkepunimit ndërmjet SHKK-së me ICMTC-së për trajnimin e stafit korrektues, me dat&…

Lexo më shumë

24 April 2019

Shoqata e Grave të SHKK-së, përkrahet nga UN Women dhe Agjencia për Barazi Gjinore

    Durrës, 16,17,18. 04. 2019- UN Women dhe Agjencia për Barazi Gjinore  kanë mbajtur nj&eum…

Lexo më shumë

19 April 2019

Njoftim nga SHKK

SHKK njofton opinionin publik se, autoritetet brenda SHKK-së, me të kuptuar  se të denuarit,  SH.M dhe B.…

Lexo më shumë

15 April 2019

Përfundon trajnimi dyditorë në QP Mitrovicë

    Qendra e Paraburgimit në Mitrovicë në bashkëpunim me Zyrën e Këshillit Evropian dh…

Lexo më shumë

13 April 2019

Stafi i Shërbimit Korrektues të Kosovës vizitoi Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve të Republikës së Shqipërisë

    Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Nehat Thaçi, së…

Lexo më shumë

12 April 2019

Qendra Korrektuese në Smrekonicë ua mundëson të burgosurve komunikimin me Skype, me familjarët e tyre

       Nga sot për herë të parë në Qendrën Korrektuese në Smrekonicë,…

Lexo më shumë

05 April 2019

Trajnimi Bazik me MP-5

    Nga data 01.04.2019 deri me datë 05.04.2019 në QK-Dubravë u mbajt Trajnimi Bazikë me Armë…

Lexo më shumë

05 April 2019

LMT KFOR-i viziton Burgun e Sigurisë së Lartë

  BSL - U. D i drejtorit  të Burgut të Sigurisë së Lartë, z Burim Buleshkaj, priti në…

Lexo më shumë

01 April 2019

Statistikat e datës 01.04.2019

Statistikat e datës 01.04.2019 : të burgosur, të dënuar dhe të paraburgosur në t…

Lexo më shumë

29 March 2019

Vazhdojnë Trajnimet në QK.Dubravë

  Gjatë kësaj jave Qendra Korrektuese e Dubravës organizoj trajnimin themelorë për armën e zja…

Lexo më shumë

28 March 2019

Aktivitet nga Q.E.K-Lipjan– vizitë në Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës

Me dt.: 27.03.19 pesë të mitur nga Qendra Edukative Korrektuese në Lipjan të shoqëruar nga stafi i qendr&…

Lexo më shumë

27 March 2019

Njoftim!

Njoftim! Ju informojmë se nga dita e hëne 25.03.2019 kemi probleme teknike me sajtin tonë: https://shkk.rks-go…

Lexo më shumë

25 March 2019

Trajnim për Njësinë e Inteligjencës

Sot në Shërbimin Korrektues te Kosovës,  përfundoi trajnimi njëjavor, i organizuar nga Policia e Kos…

Lexo më shumë

25 March 2019

Statistikat e datës 25.03.2019

Statistikat e datës 25.03.2019 : të burgosur, të denuar dhe të paraburgosur në të…

Lexo më shumë

22 March 2019

Ligjërim nga Policia e Kosovës “Pasojat dhe Rreziqet nga Përdorimi i Substancave Narkotike”

Me 21.03.2019 ora 13:30 është mbajtur ligjërata nga Policia e Kosovës me temë: “Pasojat dhe Rreziqe…

Lexo më shumë

19 March 2019

Sqarim nga Shërbimi Korrektues i Kosovës

Prishtinë, 19 mars 2019 -  Shërbimi Korrektues i Kosovës sqaron opinionin publik lidhur me shkrimin në di…

Lexo më shumë

18 March 2019

Statistikat e datës 18.03.2019

Statistikat e datës 18.03.2019 : të burgosur, të denuar dhe të paraburgosur në të gjitha regjionet e…

Lexo më shumë

15 March 2019

Çertifikimi i Gjeneratës së 48-të

Gjatë kësaj jave në QK-Dubravë me organizimin e z.Tahir Demiraj Udhëheqës i Trajnimeve në SHKK …

Lexo më shumë

15 March 2019

Të miturit në teatër

Në vazhdën e aktiviteteve me datë 14.03.2019 disa të mitur nga Qendra Edukativo-Korrektuese patën një…

Lexo më shumë

11 March 2019

Statistikat e datës 11.03.2019

Statistikat e datës 11.03.2019 : të burgosur, të denuar dhe të paraburgosur në të…

Lexo më shumë

11 March 2019

Gjenerata e 47 përfundojë me sukses Trajnimin Themelor me Armën e Zjarrit Glock-19

Qendra Korrektuese Dubravë nga data 04.03.2019 deri me datën 08.03.2019 organizoj mbajtjen e Trajnimit Themelorë p&…

Lexo më shumë

11 March 2019

Kursi për të mitur ne Q.E.K-Lipjan

Më 10.03.2019 ora 16:00 ne Q.E.K-Lipjan ka filluar kursi për të miturit nga organizata Alfa-Omega në fushë…

Lexo më shumë

08 March 2019

Trajnimi i zyrtareve korrektuese

Datë 05, 06 dhe 07.03.2019 pesëdhjetë femra zyrtare të SHKK-së ( Qendrat Korrektuese, Qendrat e paraburgi…

Lexo më shumë

06 March 2019

SHKK bën homazhe te varrezat e dëshmorëve në Prekaz

SHKK se bashku me drejtorin e përgjithshëm z. Nehat Thaçi bëjnë homazhe te varrezat e Dëshmoreve n…

Lexo më shumë

04 March 2019

Vazhdojnë aktivitetet në Qendrën Edukuese Korrektuese Lipjan

Me 03.03.2019 nga ora 16:00 Zyrtarët e Institucionit në bashkëpunim me OJQ Alfa-Omega me seli në Shtime, bashk…

Lexo më shumë

04 March 2019

Përfundimi me sukses i trajnimit për armën Glock-19 në QK-Dubravë

Në QK-Dubravë nga data 25.02.2019 deri me datën 01.03.2019 u mbajt trajnimi themelor për armën Glock-19. …

Lexo më shumë

28 February 2019

Takim koordinues mes Shërbimit Korrektues të Kosovës dhe Help

Takim koordinues mes Shërbimit Korrektues të Kosovës dhe Help – Hilfe zur Selbsthilfe në kuadër t&e…

Lexo më shumë

28 February 2019

Komunikimi virtual në Institucionet Korrektuese

Bazuar në kompetencat dhe autorizimet ligjore në fuqi, në mbështetje të nenit 60, lidhur me nenin 58 par …

Lexo më shumë

28 February 2019

Vizita e MKPT në Qendrën Korrektuese Dubravë

Në Qendrën Korrektuese të Dubravës sot më 27.02.2019 ishte për vizitë një delegacion nga M…

Lexo më shumë

27 February 2019

Forcimi i mëtejshëm i Shërbimeve Korrektuese dhe Sprovuese në Kosovë

Nga data 17 deri në 22 Shkurt 2019, Agjencia e Sanksioneve Penale të Finlandës (RISE) ka organizuar një vizit&…

Lexo më shumë

25 February 2019

Reagim nga Shërbimi Korrektues i Kosovës

Prishtinë, 21 shkurt 2019- Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin publik se informatat e publikuara në…

Lexo më shumë

22 February 2019

Fillon trajnimin gjenerata e 41 e zyrtarëve korrektues

Pas përfundimit të  fazave të procedurës së rekrutimit sipas rregullores QKR.nr.13/2018, 120 zyrtar …

Lexo më shumë

08 January 2019

Testi shëndetësor për kandidatët qe kanë aplikuar për zyrtar korrektues për Qendra e Paraburgimit Gjilan dhe Burgun e Sigurisë së Lartë.

Lista e kandidateve që do ti nënshtrohen testit shëndetësor sipas grupeve të më poshtme. Kandidatet…

Lexo më shumë